kawal_elementu Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Cześc Wam. Mam takie coś :D kabelek ok. 30 cm, na jednej stronie jest taka malutka wtyczka jak od wiatraczka tylko ze z 2 dziurkami :), a na 2 koncu taki <span style="color:red;">[ciach!]</span>lek pomaranczowy jakby folia z drucikiem w środku. Ktoś mi kiedys powiedzial ze mozna tym temperature mierzyć, wie ktoś jak to działa ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 :?: a pewnie masz obudowe z czujnikiem temp ? tak?? tylko to mi przychodzi do głowy z twojego beznadziejnego opisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 to na 90% czujnik temp. pewnie dostales go w kompecie z coolerem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Opis jest powalający :D To czujnik temperatury , dokładnie taki sam miałemm razem z Soltekiem. Podłączasz go do wejścia na płycie głównej, to pomarańczowe :D przyklejasz na elemencie na którym chcesz mierzyć temperaturę, konfigurujesz program do odczytu i wszystko hula :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 nom pewnie to czunik <lol> :D dostałem to kiedys z soltekiem :) ktorego juz nie mam ?, mam teraz epoxa 8RDA i gdzie mam zapchac to wtyczke ? :) i w jakim programie moze zobaczy ta temperaturke ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 twoj epox ma wszystkie czujniki zintegrowane z plyta. bez dodatkowej elektroniki tego nie podlaczysz. a temperaturke mozesz sobie sprawdzic w biosie, lub np w motherboard monitorze 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 hmm ale w tym motherboard monitorze 5 :) nie widzialem temperatury tego SB :), jest proca, czegos jeszcze 36 i czegos -11 :) to samo co w speed fanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...