mad-ren Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Witam wszystkich forumowiczow, Siedząc w i-necie nagle cos mi brzydko zapachnialo :) TAK! To cos w kompie zaczelo sie fajczyc. Wiatraczek od radeona siadł i wiatrak od zasilacza.. Szybka reanimacja - odkrecenie obudowy, przyniesienie ze strychu wentylatora (takiego normalnego dla ludzi), podlaczenie go i chlodzenie Sposob skuteczny, SpeedFan pokazal, ze temperatura wyniosla 24 stopnie celsjusza. [Temp2: - 41 stopni, HDD0 - 34 stopnie, Temp2 - 23 stopnie] Bardzo niekonwencjonalne, ale co zrobic jak szef kazal sciagnac dane na piątek :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 i co mam ci napisać dobrze zrobiłeś po co ten topic :?: lupisz owoce :?: :twisted: twój topic zostanie chyba zamknięty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 bezsensu ! nie mozna bylo poprostu wyłaczyc kompa ? bezsensu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 sciagal important data... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Przyjemnie się czyta dwie pierwsze odpowiedzi Według mnie to co mad-ren zrobił, może być przydatne dla niektórych (np. niektórzy mogą myśleć, że jakikolwiek wentylator się wyłączy, to po chwili padnie komputer - a tu jednak jest troszkę czasu na znalezienie alternatywnego chłodzenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ale temat sie nadaje do chlodzenia konwencjalnego a nie woda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Witam wszystkich forumowiczow, Siedząc w i-necie nagle cos mi brzydko zapachnialo :) TAK! To cos w kompie zaczelo sie fajczyc. Wiatraczek od radeona siadł i wiatrak od zasilacza.. Szybka reanimacja - odkrecenie obudowy, przyniesienie ze strychu wentylatora (takiego normalnego dla ludzi), podlaczenie go i chlodzenie Sposob skuteczny, SpeedFan pokazal, ze temperatura wyniosla 24 stopnie celsjusza. [Temp2: - 41 stopni, HDD0 - 34 stopnie, Temp2 - 23 stopnie] Bardzo niekonwencjonalne, ale co zrobic jak szef kazal sciagnac dane na piątek :) Pozdrawiam! człofieku coś ty robioł że ci padły 2 fiatraki naraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ale temat sie nadaje do chlodzenia konwencjalnego a nie woda :Pjak dla mnie to ten temat nie nadaje się do niczego i jdynie do zamknięcia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...