Igor Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Mam problem przy restarcie M$ XP Home laptop zatrzymuje sie na jakies 2,5 minuty. XPek jest orginalny, komp to PIII:933(133) , 128 ramu, siciowka i modem, grafa na jakims SISu. Podejrzewam ze to przez siaciowke lecz nie mam jej jak wylaczyc w BIOSie. Moze aktualizazja Biosu pomoze? PS: Przy M$ Milenium bylo OK :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 zapewne to sieciówka, jeśli nie możesz ją wyłaczyć w biosie , tpo spróbuj po windą, nie pamietam jak to jest w XP, ale spróbuj w menedżerze urządzeń wyłaczyć ją programowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Wiem, ze to sieciówka, ale wylaczenie jej w systemie nic nie daje ona(sieciowka) i tak wysyla pakiety do pustego portu :cry: Jak temu zaradzic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...