Hanu Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Chciałbym jedynie zgromadzonemu towarzystwu ostudzić głowy i przypomieć co działo się na rynku gier w momencie pojawienia się Radeona 9700Pro..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Witam, planuje zmieniac karte graficzna i jest mozliwosc kupna w stanach. Co byscie poradzali, czytalem testy, porownania, niby karty sa mniej wiecej rowne ale slyszalem cos o spadku wydajnosci gf po wlaczeniu aa i anizo... Z drugiej strony x800xt dziala na swoim maximum i nie podkreci sie go o wiele... Od dawna bylem za radkami ale teraz jakos ciagnie mnie do tego geforce'a :) Aha, i co bedzie lepsze dla Dooma3? Tutaj ~ ceny: $464.86 RADEON X800 XT Platinum Edition $462.99 Asus Radeon X800 Pro Video Card (jak widac roznica bardzo mala) $399.99 GeForce 6800 GT OC Graphics Card $499.99 BFG Technologies - GeForce 6800 Ultra OC Graphics Card Pozdrawiam, blind A możesz podać gdzie można kupić tą 1 pozycję (bo cena jest niska - ciekawe czy mają ją tylko w cenniku czy na stanie ...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Może jeszcze coś w tym temacie http://www.hartware.net/review_400.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blindzior Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 yotomeczek -> http://shop.pcconnection.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 moja matka wydaje miesięcznie 1500PLN na teleon komurowy, ale ja rodzumiem dlaczego wywala tyle kasy A ja w żaden sposób nie umiem zrozumieć jak można wydawać co miesiąc 15000zł na telefon. heheh ja też nie rozumiem jak można wydawać miesięcznie na jeden tel. 15oooPLN, bo mojej matce w zupełności wystarcza do pracy te 15ooPLN ;) co do przyjemności, hmm ciężko to nazwać przyjemnością bardziej zachcianką, nie potrzebną i finasowo nie racjonalą. wiesz co sprawiam mi przyjemność ? sex ;) , jak zmontuje własnorecznie jakiś układ zrobie v-mody ulepsze chłodzenie w zasilaczu i obudowie i puźniej jak to wszystko włącze i widze efekty mojej własnoręcznej pracy sprawia mi to przyjemność. natomiast przepłacenie za karte grafiki 13ooPLN jest zwyczają głupotą, ale ludzie którzy naprawdę nie mają co robić z pieniedzmi mogą sobie na to pozwolić ja bym te 13ooPLN zainswestował w: wodne chłodzenie, mysz, dodatkowy hdd, profesjonalne słuchawki do nocnego grania itd. taki zakup to nic innego jak nieracjonalna zachcianka, to jest dokladnie tak jak się zachowóje dziecko w supermarecie, bo kolega ma a ja nie albo żeby pochwlić się kolegom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Oczywiscie GT. Cena/wydajnosc z podkrecaniem najlepszy stosunek. Moze uda sie nawet odblokowac potoki i strumienie :) Jezeli nie zalezy Ci na 100 baksach to bierz wersje Ultra. Hahaahahahahahaaha..........Odblokować strumienie w GT!!!!!!!!!!!!!!!!! dobre,dobre, tylko po co?? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jakie strumienie? to toto moze meic wiecej niz 16 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 sratytaty, kupowac cos na wyrost tylko dlatego ze moze wyjda kiedys gry to obslugujace to dopiero rewelka :) I co chcesz czekac na obsluge PS 3.0 ?? ile ?? rok, dwa ? nie ma sie co ludzic bo do obslugi ps 3.0 jeszcze spoooro czasu, a kupowac cos tylko dlatego ze kiedys jakas funkcja sie przyda to strata pieniedzy. W miedzyczasie jeszcze cos innego wymysla i wtedy wyjdzie szydlo z worka. zapomniał jak sie bydło rzuciło na radki 9700 "bo będzie doom 3 to sobie pogram" :lol: :lol: :lol: i po 2 latach dopiero wyszły gry, które wykorzystują raptem kilka funkcji DX9. ludzie od ATi zawsze wytykają innym błędy a swoich nie widzą, widzę że posiadania ati to już jakaś religia, ale fajna z was jest nabitka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Von Vorman Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 z tej listy to tylko ATI x800 PE karta warta każdej kasy !!! takze bierz ati i juz !!!! tylko nowy cooler + radiatorki na pamiatki i powina sie krecic az milo. seria GF to juz przezytek, pozatym nvidia oszukje !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 z tej listy to tylko ATI x800 PE karta warta każdej kasy !!! takze bierz ati i juz !!!! tylko nowy cooler + radiatorki na pamiatki i powina sie krecic az milo. seria GF to juz przezytek, pozatym nvidia oszukje !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie mogłem się powstrzymać, skąd takie lole się biorą :?: dokształć się człeniu trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 yotomeczek ->http://shop.pcconnection.com/No w mordejeza cena rzeczywiscie jest taka jak podal :o moze by tak zaangazowac pana janka(bo) :?: :wink: eh, pomarzyc,ciekawe kiedy PE beda u nas < 2k ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 z tej listy to tylko ATI x800 PE karta warta każdej kasy !!! takze bierz ati i juz !!!! tylko nowy cooler + radiatorki na pamiatki i powina sie krecic az milo. seria GF to juz przezytek, pozatym nvidia oszukje !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie mogłem się powstrzymać, skąd takie lole się biorą :?: dokształć się człeniu trochę koles chyba spal przez pol roku ;] podpisuje sie pod "slowami" AMD :} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blindzior Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 yotomeczek ->http://shop.pcconnection.com/No w mordejeza cena rzeczywiscie jest taka jak podal :o moze by tak zaangazowac pana janka(bo) :?: :wink: eh, pomarzyc,ciekawe kiedy PE beda u nas < 2k ... hehe tylko tych kart nikt na stanie nie ma takze, jak ktos ma zamiar brac to pewnie trzeba chwile poczekac... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 . seria GF to juz przezytek, !!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No jak nie!! Teraz rządzi RivkaTNT :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jakie strumienie? to toto moze meic wiecej niz 16 ? Robot, widocznie może..tylko my o tym nie wiemy bo za cieńcy jesteśmy. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 z tej listy to tylko ATI x800 PE karta warta każdej kasy !!! takze bierz ati i juz !!!! tylko nowy cooler + radiatorki na pamiatki i powina sie krecic az milo. seria GF to juz przezytek, pozatym nvidia oszukje !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie mogłem się powstrzymać, skąd takie lole się biorą :?: dokształć się człeniu trochę To ja tez sie troche pośmieje można???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 widzę że posiadania ati to już jakaś religia, ale fajna z was jest nabitka :lol: Taka sama religia Panie kolego jak cos, co jest w twojej xywie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No i mamy PE od HIS recenzowaną na XBITS do kupienia na allegro :!: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28369162 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 moja matka wydaje miesięcznie 1500PLN na teleon komurowy, ale ja rodzumiem dlaczego wywala tyle kasy A ja w żaden sposób nie umiem zrozumieć jak można wydawać co miesiąc 15000zł na telefon. heheh ja też nie rozumiem jak można wydawać miesięcznie na jeden tel. 15oooPLN, bo mojej matce w zupełności wystarcza do pracy te 15ooPLN ;) co do przyjemności, hmm ciężko to nazwać przyjemnością bardziej zachcianką, nie potrzebną i finasowo nie racjonalą. wiesz co sprawiam mi przyjemność ? sex ;) , jak zmontuje własnorecznie jakiś układ zrobie v-mody ulepsze chłodzenie w zasilaczu i obudowie i puźniej jak to wszystko włącze i widze efekty mojej własnoręcznej pracy sprawia mi to przyjemność. natomiast przepłacenie za karte grafiki 13ooPLN jest zwyczają głupotą, ale ludzie którzy naprawdę nie mają co robić z pieniedzmi mogą sobie na to pozwolić ja bym te 13ooPLN zainswestował w: wodne chłodzenie, mysz, dodatkowy hdd, profesjonalne słuchawki do nocnego grania itd. taki zakup to nic innego jak nieracjonalna zachcianka, to jest dokladnie tak jak się zachowóje dziecko w supermarecie, bo kolega ma a ja nie albo żeby pochwlić się kolegom MASZ RACJĘ CAŁKOWITĄ ... ZA PÓŁ ROKU I TAK KTOS KTO KUPI TAKĄ KARTĘ ZA WIECEJ NIZ 2000 pln DOJDZE DO WNIOSKU, ŻE JEST ZA WOLNA ... MOZE NIE ZA WOLNA ALE WOLNIEJSZA OD NAJSZYBSZYCH ... i CO? ZNÓW KUPI KOLEJNĄ KARTĘ BO MU DOOM 3 NIE PÓJDZIE W ROZDZIAŁCE 1600X1200 PRZY WSZYSTKICH TYCH ANIZO I ANTYALIASINGACH .... NIE ZA DARMO SPECE OD MARKETUNGU W FIRMACH PROGUKUJACYCH SPRZĘT ZARABIAJA FORTUNY W KOŃCU DZIĘKI NIM KOLEJNY NAIWNIAK KUPI COŚ CO MU ZUPEŁNIE NIE JEST POTRZEBNE ....... p. s. MOZE KTOŚ Z WAS ZNA JAKIEŚ CIEKAWE OFERTY PRACY ? :) TO MOZE TEZ SOBIE KUPIĘTAKĄ KARTĘ, KTÓRA DO NICZEGO MI NIE JEST POTRZEBNA, PO TO TYLKO, ZEBY JĄ MIEĆ .... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blindzior Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Chlopaki wyluzujcie troche, nie macie nic do powiedzenia - nie mowcie. To ze ktos chce kupic karte taka jaka mu sie podoba nie zmusza was do besztania go jaki to naiwniak itd... Nie wiem o co wam chodzi, nie macie nic konkretnego do powiedzenia, wcinacie sie w temat i jedziecie od gory do dolu - zazdrosc? nie wiem nie wnikam, pozdrawiam PS. Mr_Gizmo - nie wiedziales ze piszesz z Caps Lockiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Chlopaki wyluzujcie troche, nie macie nic do powiedzenia - nie mowcie. To ze ktos chce kupic karte taka jaka mu sie podoba nie zmusza was do besztania go jaki to naiwniak itd... Nie wiem o co wam chodzi, nie macie nic konkretnego do powiedzenia, wcinacie sie w temat i jedziecie od gory do dolu - zazdrosc? nie wiem nie wnikam, pozdrawiam PS. Mr_Gizmo - nie wiedziales ze piszesz z Caps Lockiem? ja sienie czepiam ja tylko wyrażam swoje zdanie ... jak ktoś chce niech sobie kupuje co chce ale niech mnie nie przekonuje, że jest w tym sens obiektywny ... dla niego ma to sens dla mnie nie ... ja nawet nie gram w gry 3d za bardzo .... co do tego Capslocka to sorry wielkie ale wcisnął mi siei nie chciał wyskoczyć (cos sie z klawiaturka stało, jakieś zwarcie czy co a moze pprostu to przez moje zamiłowanie do robienia chlewa na biórku, mam teraz nową - w końcu stara miałą ponad 3 lata a ze to szajs za 40 zł wiec miała prawo sie zepsuc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 przyjacielu obecnie mam GF2MX400 wystarcza mi do wszystkiego co robie, karta ma v-mody, upgrade chłodzenia i wylutowane filtry, za jakiś miesiąc albo dwa zamierzam za grosze kupić 9700, będe miał przy niej sporo zabawy, mimo iz mam GF2 to zamiast nowej grafiki wolałmem sobie kupić słuchawki wraz ze wzmacniaczem słuchawkowym w sumie zapłaciłem tyle za to że mógłbym spokojnie kupić wyżej wymienione karty.... dlaczego sądzisz że nie mam nic do powiedzenia, mnie się wydaje wprost przeciwnie, chiałem odwieśc paru ludzi od błednej decyzji, ale widze że co poniektórzy są poprostu śplepi (owczy pęd ;) ) co do samych kart która jest szybsza okarze się dopiero w przyszłości kiedy wyjdą aplikacje z myślą o tych układach, w obecnym czasie benchmarki są niezbyt miarodajne, skłaniałbym sie ku zakupowi X800XT ale to w odległej przyszłośći..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Ale czemu się tak go uczepiliście? W dziale GRY bodajże w topicu o STALKERZE poruszono ten temat. Wydawanie kasy na coś topowego jak kogoś stać to nie jest nic złego. To takie samo hobby jak zakup extra samochodu. Po co jeździć mercedesem jak można jeździć fiatem uno. Obydwa jeżdżą. Tylko, że ten mercedes pojeździ dłużej i bardziej komfortowo. A max mocy mercedesa też nikt nie wykorzysta bo u nas nie ma na to dróg. Więc nie rozumiem czemu wszyscy tak się burzą jak ktoś chce kupić coś drogiego. Sądzę, że dla niego i wielu innych wydawanie 1ooo PLN na słuchawki to największa głupota na świecie (no offens :wink: ) i max co by wydała to 1ooPLN. Więc nie przesadzajcie i dajcie mu już spokój. :wink: PS. Osobiście wziąłbym X800XT PE ze względu na lepszy AA. Ale obie karty mają ogromną moc i tutaj raczej zostaje tylko sentyment. 8) http://www.hartware.net/review_400_13.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blindzior Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 no i luz :) kazdy robi to co lubi i na co go stac... btw. wzialem BFG 6800GT OC ze wzgledu na to ze inne karty trudno narazie dostac... pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 [...] Wydawanie kasy na coś topowego jak kogoś stać to nie jest nic złego. To takie samo hobby jak zakup extra samochodu. Po co jeździć mercedesem jak można jeździć fiatem uno. Obydwa jeżdżą. Tylko, że ten mercedes pojeździ dłużej i bardziej komfortowo. [...] Sądzę, że dla niego i wielu innych wydawanie 1ooo PLN na słuchawki to największa głupota na świecie (no offens :wink: ) i max co by wydała to 1ooPLN. wiesz gdybyś słyszał jak graja te słuchawki niezawachałbyś się wydać 15ooPLN, mam dość dobry sprzęt Hi-Fi aczkolwiek też dużą rodzinę i nie mogłem słuchać muzyki w nocy, kupno mercedsa to jak kupno beyerdynamisc czy wzmaka McIntosh'a to jest sprzęt który będzie miął taką samą warość nawet za 10lat jedynie samochód nieco potanieje ze wzgledu na zurzycie mechaniczne, natomiast kupno świerzej grafiki to nie to samo, dla przykładu powiem ci że mam w domu rivkę TNT2 produkcji ELSA kutóra kiedyś kosztowała 1oooPLN obecnie jest warta nie wiem czy 50PLN sprzęt jak by sie zdawało bardzo markowy. Sprzet Hi-Fi to nie to samo co sprzęt PC. Jeśli chodzo o samochód kupiłbym neona zamiast mercedesa i ładnie bym suningował tą gablotę bo takie mam hobby ;) no i luz :) kazdy robi to co lubi i na co go stac... btw. wzialem BFG 6800GT OC ze wzgledu na to ze inne karty trudno narazie dostac... jakiej firmy jest ten GF ? czekamy na rekordy jakie chłozenie tam zastosujesz WC czy jakiś miedziany AC ? v-mody oczywiści będą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ach czytanie ze zrozumieniem... jakiej firmy jest ten GF ? czekamy na rekordy jakie chłozenie tam zastosujesz WC czy jakiś miedziany AC ? v-mody oczywiści będą ? przeca napisal: wzialem BFG 6800GT OC ....no wlasnie nie chce mi sie bawic w podkrecanie, wolalbym odrazu miec Ultra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 nie wydaje mi się żeby on potrzbował adwokata :) a czytania ze zrouminiem to nie mi brakuje bo widocznie nie zrozumiałeś mojej prowokacji, szkoda że tak dobra karta się marnuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 nie wydaje mi ... z jednej ztrony nazywasz glupota kupowanie kart za ponad 1300 zl, a z drugiej piszesz cos o sluchawkach za 1500 zl, auto tuningu, wc...przeciez to sa podobne klimaty...nie czujesz tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 to są zupełnie inne rzeczy wymień mi swoje argumeny i podobieństwa, ba narazie to niemasz niczego na poparcie swojej teorii ps. ta karta będzie go kosztować 18ooPLN plus przesyłka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...