ducat Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Jezdem w lekkim szoku. To z tąd http://www.madshrimps.be/forums/showthread...=&threadid=6272 A tam tego jest poprostu mnustwo http://www.madshrimps.be/forums/showthread...goto=nextnewest http://www.madshrimps.be/forums/showthread...p?threadid=4755 http://www.madshrimps.be/forums/showthread...p?threadid=4718 qba haker (9:24) http://www.madshrimps.be/forums/showthread...goto=nextnewest Thanks QBA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 było szukaj !! :lol: powaznie było juz nie 1 raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 nom... spoxik projekcik ;] fajnie jak se takie cos na biureczku stoi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 widzialy takie samochodziki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Miller Time buehehehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 widac wasc, ze dlugo tutaj nie operujesz... bylo... duzo lepszych projektow... chociazby ta panienka ze steropianu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 widac wasc, ze dlugo tutaj nie operujesz... bylo... duzo lepszych projektow... chociazby ta panienka ze steropianu... Łoj masz panie racje, nowym tu, wienc przepraszam jeźlim źle popełnił ten post, alem w lekkim szoku był, jak zem to zobaczoł Choć cosik mi sie zdawać, ze toto coś musi się lekko nagrzewać w casie raboty, łoj musi, no chyba ze mo coś jak klima, lecz jak wiadomo w sportowych wozach tego wynalazku nieuswiadczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Nie chce mi sie czytac tekstow o tym aucie w angielskim, wiec powiedzcie mi tylko czy to to, co gosciowi potem ukradli, czy jakies inne? Update ____________ zaladowaly mi sie obrazki na modemie ;) Widze ze inne jakies... Jezeli miller time, to powinien byc chyba helikopter, a nie auto, no nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 niezłe, pierwsze widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Superrrr! Ciekawe z czego zrobił nadwozie, albo wziął z jakiejś zabawki 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 nadwozie jest chyba z pudelka po zabawce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Praktyczność tego rozwiązania jest co najmniej dyskusyjna. Nadto śmiem twierdzić, że tandetą pośmiarduje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Teraz sie biore za mod zasilacza( ot tak z nudów) hyba pomyśle nad wsadzeniem zasiłki do jakiegoś modelu samochodziku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Moze bylo nie raz ale jak dla mnie wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 A ja bym tego już nie malował, teraz prawie nie widać co jest w środku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_nerve Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Hm.... samochód Rusty Wallece'a z NASCAR :) bardzo dobry kierowca :) Swoją drogą..... widziałem kiedyś komputer wkomponowany w zbiornik paliwa od jakiegoś Harley'a - wie może ktoś gdzie to znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 no co ty nie znasz sie :wink: to samochow millera MILLER TIME :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Swoją drogą..... widziałem kiedyś komputer wkomponowany w zbiornik paliwa od jakiegoś Harley'a - wie może ktoś gdzie to znaleźć? http://www.outoftheboxcomputers.com/ voila! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Powiem wam tak, polowa z was ma niezla banie! Chlopak, znalazl natchnienie i zrobil cos na styl, nie kupil tego tylko sam zrobil, polowa z was(w tym ja) w zyciu nie zrobila !ZADNEGO! moda kompa, no wsadzenie 1 diody sie nie liczy :D a jeszcze pojezdzacie kolege, oceniajcie obiektywnie, moze nigdy czegos takiego nie robil a jak na 1 raz to i tak bardzo fajnie mu to wyszlo.[/u] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Panienka ze steropianu ?? A mozna link ? Ja tylko słyszałem o GIGA Garage-Kitach pewnego japońskiego pojektanta. W jego kompach naprawdę się można zakochać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Hehe Super!!!!!!!!!! Może teraz tuning kibelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...