SpEEdiE Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Cześć wszystkim,chciałbym zapytać co sądzicie o zasilaczu L&C 400W.Czy jego niska cena idzie w parze z wydajnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Szkoda gadać. Mój kolega raz wpadł do mnie z kompem z zasiłką L&C. Napięcie +12V wynosiło 13V i cud, że ten komputer jeszcze działał. L&C to taka sama "klasa" jak Codegen czy tam Megabajt, Tracer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 To może jakaś sugestia (stabilne i tanie-Low becal). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Za ile kasy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 :roll: No tak w 150 zebym sie zmieścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A jakby co to linknijcie jakieś stronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A jakby co to linknijcie jakieś stronki. http://sklep.benchmark.pl/pelny_9592.htmlm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Ten chieftec 360W wygląda dobrze ,czy jest jakiś Huntkey w podobnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Szkoda gadać. Mój kolega raz wpadł do mnie z kompem z zasiłką L&C. Napięcie +12V wynosiło 13V i cud, że ten komputer jeszcze działał. L&C to taka sama "klasa" jak Codegen czy tam Megabajt, Tracer.nie piernicz glupot ze klasa codegena to jest:( moze teraz robia jakies dziadostwo co zdarza sie wielu producentom mam do dzisiaj zasilke L&C 235W owszem po podkreceniu procka na 2.2GHz napiecia byly 12.9- 13V ale wsio ladnie chodzilo, co dobrze swiadczy bo dzialal mi komp tak ponad pol roku a wczesniej na durniu kreconym tez jechalem i spox bylo - tylko zauwaz ze to jest tylko 235W i ciagnelo taki konfig jak moj! nie mozna gadac ze to zlom! do zalozyciela topiku: dowiedz sie ile zasilka wazy? jak ciezka to brac sie oplaca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Dobry Huntkey a raczej teraz Neotec kosztuje jakieś chyba przynajmniej 250zł ale to jeszcze niesprawdzona marka, więc albo trzeba poczekać, albo kupić coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 do do 150zl najlepszy modecom 350gtf:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 albo fortron 300-60 GTP lub BT jak trafisz na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdiE Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Ten fortron może być ciekawy,jeśli mówisz że to jest dobra zasiłka to może jakąś wezme-jakoś dziwnie tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Tani bo sprowadzany z Niemiec, albo leżak magazynowy, co na dłuższą metę nie zmienia jego dobrych parametrów. NBapewno będzie lepszy niż każdy huntkey do 350W włącznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...