Ra-fał Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Witam. Czy jest możliwe zdalne zarządzanie XP-kiem? Chodzi o sytuację, gdy mam uprawnienia admina na stacji (bez domen) i chcę ze zdalnego kompa zainstalować aplikację, zmienić uprawnienia użytkownika, mapować dyski itp... Z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 czy pulpit zdalny nie zaspokaja Twoich potrzeb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra-fał Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Nie wiem jak to uruchomić więc nie wiem czy zaspokoi. Używałem PCanywhere ale to za duże narzędzie... i kosztuje.. Prosiłbym o bliższe wskazówki. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Włąsciwości Mój Komputer>Zdalny> Zezwalaj uzytkownikom na zdalne......... Łączysz sie za pomocą: W XP w menu start>programy>akcesoria>komunikacja>Podłączanie pulpitu zdalnego. Zeby łączyc sie z innych wersji windows trzeba dociągnąc sobie ten programik ze strony MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra-fał Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 No i pomogło. WIELKIE DZIĘKI. Sprawdziłem działanie zdalnego pulpitu i na moje potrzeby to super rozwiązanie. Dzięki Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...