sector Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 mam taki telefon jak w opisie i mam od kumpla kabel. kabel to podobno forever bo wykrywa go pod com4 w kompie. mam jakis soft ale nie bardzo mi dziala pokazuje mi ze not connected. mozecie mi daj jakas instrukcje jak odlaczyc kabel dobrze do kompa i do telefonu i jaki soft uzyc ?btw. kable jest pod usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Zmien porty na COM 1 lub 2 zmien tez predkosc portu na 9600... Sprawdz tez programem sendfile: http://www.christersson.org/software.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 he ale com1 i com2 sa juz zajete :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 To został Ci jeszcze Com3 (to samo przerwanie co Com1, ale inny adres i/o). zbychu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 ja osobiscie mam irde do kompa... i to jest bardzo dobra opcja poniewaz moge wgrywac obrazki, dzwonki, gry itp oraz na odwrot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 kup Irde i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...