virtuomaniak Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Jak probuje wejsc w menedzer urzadzen mam taki error wie ktos o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Przeciez masz wszystko napisane w tym komunikacie błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 no niby mam wszystko napisane, ale nic nie robilem z kompem, zadych nowych sterow, 0 nowych urzadzen, a jak wlaze to mam error, i co zrobic aby go nie bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Wcięło ci jakieś pliki systemowe. Zainstaluj system z opcją "uaktualnij". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Od nowa systemu nie chce instalowac bo prawdopodobnie w niedziele na gieldzie komputoerowej kupie audigy wiec w tedy format zlicze.Jesli juz zaczlem ten topic o audigy to pomoze mi ktos http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=80430&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Nie mówie o formacie!!!! Nainstaluj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Wiem o czym mowisz :) Nie musisz dawac wykrzyknikow, tylko poprostu nie oplaca mi sie juz tego robic jesli za 3 dni zrobie format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A po co ci format do instalacji audigy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Aby sterowniki od karty dzwiekowej ktora mam zintegrowana z plyta glowna sie nie gryzly ze sterami od audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No to przecież możesz tą zintegrowaną wyłączyć w biosie i będzie ok !! Do nowej karty dźwiękowej wcale nie trzeba robić reinstallki windka !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...