Kolekcjoner Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Zastanawiam sie czy to jest akurat Abit NF7 rev 2.0 bo podobno jest to najlepsza plyta do podkrecania :) http://www.abcdata.pl/produkt.asp?pid=C5800012 .Biore ja z tamtad bo biore ja bez vatu czyli ok 250 zl a nawet taniej mi wyjdzie .Jest to wersja rev 2.0 bo nas tronie akuart nic nie pisze :( ?? Amoze tak wziac abita na VIA KT600 ? Bo na nforce 2 podobno nie mozna z widny mnoznikiem sie bawic na mobilach .Ale mi tam pare grosiakow bez roznicy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 po pierwsze: tragicznie mylisz pojecia a) NV7 to plyta na chipsecie nForce 415 - nie wiem skad u Ciebie takie opoznienie w dostepie do nowosci (tego juz nawet nie produkuja) B) link ktory podales prowadzi do NF7 rev. 1.x - to widac chocby po obrazku - nie wiem czy jestes az tak niedoinformowany czy ktos chce Ci wcisnac lezak magazynowy po chwili zastanowienia domyslilem sie, ze myslisz o zakupie NF7 rev. 2.0 albo KV7. osobiscie Ci nie powiem ktora lepsza skoro masz takie koronne argumenty jak bawienie sie mnoznikiem pod winda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Po prostu sie zamotalem z tymi nazwami tyle dzis plyt glowncyh sie naogladalem ze mozl mi sie przegrzal :D wiec sorka za to co napisalem chodzilo oczywiscie mi o NF7 :) .Juz zmienilem .Co to tego argumenta sugerowlem sie kolega ktory teraz placze bo nie moze podkrecic swojego athlona bo ma proca nowego .Mowil mi tez jest mozliwosc podkrecenia ale przez zrobienie go jako mobile i w windzie bawic sie kreceniem ale tego sie nie da bo ma mobo na chipsecie nforce 2 . PS. Nie musiales mnie AZ tak zjechac na lamera 8O ale dzieki za odpowiedz :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ale nForce 2 ma swoje zalety ale zabawa mnożnikiem spod windy to raczej nie jest przekonywujacy argument do wyboru mobo bo przeciez jak czesto bedziesz to robil ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 KV7 dobra plyta tylko trzeba dobry egzemplarz trafic ,bo duzo sie sypie ale NF7 tez sie sypia -chocby problemy z odczytem temp. -osobiscie mam przypadek padniecia czujnikow temp. za to drugi kumpel ma KV7 z ktorym nie ma problemow i dodatkowo dobrze umieszczone czujniki i odczyt z diody nie wiem dlaczego na kt600 abit zrobil porzadny odzczyt temp. a na nf2 juz calkowicie zrzenil (nawet dzialajacy :P ) jezeli zalezy ci na zabawie z mnoznikiem Mobile to kt600 bedzie lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...