Bobin Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Witam. Mam pewien problem - siedze w domu i nie mam co robić :-) Chciałbym zagrać, ale jest to "zabronione". Nie wiem jak zrobić, żeby pograć i nie zostawić po sobie śladów. Gdyby chodziło o zatarcie śladów po pobycie na niedozwolonej stronie (np), nie byłoby problem... Co jednak poczynić, jak chce się pograć i zrobić tak, żeby nikt nie widział, że grałem. Problem niby błah, ale nie do końca... Na kompie jest zainstalowane takie oto oprogramowanie - Panda Antyvirus PLatinum 7, eMule v0.42e oraz PopUpCop. Pytania brzmią - jak może zostać wykryte, to że grałem oraz co zrobić, aby zatrzeć ślady. Z góry thx za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Choćby przez monitoring ruchu na serwerze/routerze. W tym wypadku nic nie możesz zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levteam Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Ale masz prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e że ci grać zabronili. Po co oni to wogule zrobili nielegalne to przeiceż nie jest. Jak chcesz to przyjeżdżaj do mnie podpinaj sie do mojej sieci i graj mi to nie przeszkadza jako wspóladmina mojej sieci. Nie wiem po co takie zasady ma sie w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 moze ma kare i przez to szlaban na gry? heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 moze ma kare i przez to szlaban na gry? heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Czyli jeżeli dobrze rozumienie to rodzice Ci zabronili grać?? Bo z pierwszego posta wynikało że to jakiś odgórny zakaz - admin albo coś takiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...