goku_4 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 siemka mam problem chce zrobic swoja stronke internetowa ale jest problem servera... poniewaz jak wiecie multi zabiera duzo miejsca a no praktycznie zaden server nie oferuje duzego serverka no sa takie jak friko gdzie ma sie 100MB ale jest problem z wielkoscia pliku przesylanego na server czyli inaczej plik z multi nie moze byc wiekszy niz 1MB. wiem ze istnieje mozliwosc zrobienia linku na wlasnej stronie do pliku znajdujacego sie w moim komputerze zeby inni mogli sciagac to z mojej strony laczac sie z moim kompem:> tylko pytanie jak to zrobic... z tym pytaniem zwracam sie do was. plees HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Tak, jesli masz zewnetrzne ip, niezablokowane porty to mozesz sobie postawic serwer www w domu i u siebie trzymac pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Ale weź użyj znaków interpunkcyjnych bo ci skasuję tego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goku_4 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 no dobra. ale jak to zrobic?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Taki magiczny przycisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goku_4 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Jaki?? A tak szczeże to jak to postawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goku_4 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Moje ip zaczyna sie na 89... wiec lipa :( chyba że sie da zmienić :D A jak odblokować te porty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...