tomall0 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mam pytanie j/w gdzie, a raczej jakim softem sprawdzić rev. płyty. Mam Epoxa 8rda3I i w cpu-z w zakładce odnośnie chipsetu widnieje wpis nVidia nForce2 ultra400 rev. C1??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Oznaczenie rewizji powinno być nadrukowane gdzieś na płycie. Sprawdź też ostatniego PCIa (od spodu)- zazwyczaj bywają tam naklejki z oznaczeniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Oznaczenie rewizji powinno być nadrukowane gdzieś na płycie. Sprawdź też ostatniego PCIa (od spodu)- zazwyczaj bywają tam naklejki z oznaczeniami. Ok dzieki, w manualu jest napisane Manual Revision 3.1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 instruckji raczej bym nie ufal rownie dobrze mogli wrzucic takowa od innej revizji polookaj na mobore. bedzie pewnie gdzies kolo slotow PCI/AGP a zreszta przeciez nie zaszkodzi przepatrzec cala plyte :) a to C1 to rev. twojego mostka polnocnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 patrzac z gory to lewy gorny rog i tam na mobo jest napisane rev :) przynajmniej tak mi sie zdaje ;) za chwile zajrze na swoja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 lewy rog na dole pod PCI mialem epoxa tam pisze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Oznaczenie rewizji powinno być nadrukowane gdzieś na płycie. Sprawdź też ostatniego PCIa (od spodu)- zazwyczaj bywają tam naklejki z oznaczeniami. Ok dzieki, w manualu jest napisane Manual Revision 3.1.Ty sie zdaje sie pytasz o rev. plyty a nie instrukcji. wiec zajrzyj z laski swojej pod sloty PCI - tam w lewym dolnym rogu plyty jest bialy nadruk z rewizja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Tia trzeba na plytke looknac. Mnie sie trafilo ze gostek w sklepie podmienil swoja rev. 1.1 chyba na nowa 2.1 (Epox 8RDA3+). Cala reszta byla od nowej. Oj cisnienie mi sie w domu podnioslo :evil:. Cale szczescie ze wiedzialem (domyslalem) sie ktory i poszedlem prosto do niego (po cichu). Zwrocil bez slowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...