ping182 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Pewnego dnia zaciągnąłem sobie programik do obsługi torrentów (Azureus) i cały czas w health icon mam najwyżej żółtą mordę, nigdy zieloną. W instrukcji programu pisze że mogę mieć problem z NAT-em. Czyli dynamicznym tłumaczeniu IPików czy coś w tym stylu. Gdzie mogę zainstalować (Pod winxp) protokół NAT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 tutaj chodzi o konfiguracje serwera a nie twojego komputera. nic z tym nie zrobisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Cholera... A co mam ustawić na serwerze to powiem adminowi chociaż to on to zrobi :). Nie jestem pewien ale server chyba pracuje pod linuxem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ma ci przekierowac porty bit torrenta. ale sa spore szanse ze nie zrobi ci tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Mnie tam admin forwardował... ale różnie to bywa. Musisz facetowi podać port na którym pracuje Azureus (Widok->Konfiguracja->Serwer->incoming tcp) i swój IP lokalny ;] I chyba Enable UDP costam costam ma być zaznaczone (to jest pod numerem portu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ma ci przekierowac porty bit torrenta. ale sa spore szanse ze nie zrobi ci tego.dogadaj sie z nim ze bedziesz po nocy ssał :) to raczej otworzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ma ci przekierowac porty bit torrenta. ale sa spore szanse ze nie zrobi ci tego.dogadaj sie z nim ze bedziesz po nocy ssał :) to raczej otworzy ja sie nie musze z nikim dogadywac. swoja siecia ja rzadze.... :wink: a poza tym kto uwierzy ze bit torrent nie sluzy do sciagania ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...