dziungwaj Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Jak podlonczyc modem od neo tak żeby dzialal dalej nawet po wylonczeniu kompa.Konkretnie chodzi mi o to ze mam dynamiczne ip i nie chcem zeby sie one za kazdym razem zmienialo bo kredyty w osiolku przepadaja , a z tym samym ip po krutkim czasie wskakuje na lepsze miejsce . Mysle , że zrozumiecie o co mi chodzi czekam na porady :lol: Na noc wyłanczam kompa ,z rana zalanczam i mam te same ip :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 podlonczyc = podłączyć wylonczeniu = wyłączeniu chcem = chcę krutkim = krótkim ip - nie one tylko ono. a poza tym to o czym mowisz jest nie do zrobienia. po pewnym czasie ip i tak sie zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 :? :? thx za porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...