Anonim Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Siema ! 1. Mam taki problem: Otoz udostepniam troche filmow/gier/muzy (zec jasna all freeware :P i legalne :) ) w sieci i chodzi o to ze duzo osob to odemnie sciaga i czy znacie jakis progs do monitorowania kto to odemnie sciaga z mozliwoscia banowania go czy obnizania transferu jemu. (nie lubie jak pasozyty co nic nie maja udostepnianego ssaja jak kanalie) (dodam ze nie chodzi mi o Moj kompoter>>>zarzadzaj>>>Foldery udostepnione) 2. Szukam jeszcze jakiegos programika do przegladania plikow na lanie np zeby wyswietlil mi wszystkie filmy co ludzie udostepniaja na lanie itp.. z gory THX za pomoc P.S. Szczegolnie interesuja mnie linki do progosow, ale kazda informacja jest dobra P.S.2 sorki jesli taki temat sie powtozyl to prosze mi dac link do tego tematu (szukalem za bardzo nie moglem nic znalesc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Ej no nie mowie ze nikt nie zna takich progsow bo nie uwieze, blagam pomozcie mi bo kiedy w cos gram i zaczna ciagnac to komp chodzi tragicznie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 no to wylacz udostepnianie na czas grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 nie che mi sie co pare minut wylaczac udostepnianie paru folderow... to nie jest sposob.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 yyyyyy moze netlimiter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 patrzylem ale umnie cos net limiter sie chrzani :/ nie znacie nic innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...