Sawicki Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Kiedys byla golden axe w ktora namietnie grywalem z kolegami na 386 i ogladalismy pierwsze slideshowy gdy puszczalem czar kazdym z zawodnikow.Wyobrazcie sobie taka wersje scrollowana nie tylko GA ale cadillacs and sinosaurs z grafika 1600x1200 32bpp AA i ANizo na maxa albo final fight tudziez punishera z automatow capcomu.Najnowsze efekty graficzne itp.Dlaczego nikt tego nie robi?Buuuuuuuuuuuuuuuuuu Giana sisters Gods Magic pockets Super mario i wiele wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Ciekawe pytanie, swoją drogą ile ja pieniędzy wydałem na automat w Łebie grając w C&D. Uparłem się i przeszedłem do końca. Teraz mam na emulatorze na PC i też sobie czasem pogrywam. To świetny przerywnik między jakąś bardziej wymagającą umysłowo rozrywką. To samo mogę powiedzieć o serii Metal Slug. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Ostatnia typowa arcadowa gierka bylo chyba EXPENDABLE?A metal sluga mogliby trzasnac na PC.Czy platformowki juz umarly?Ja chce LOST VIKINGS 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Contra na PeCeta! to by był najlepszy FPS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ja sie podepne do tematu.... wie ktos/kojarzy gre z automatow: styl jak c&d-scroll w prawo ale kierowalo sie jakims kolesiem na rolkach. chyba murzynem. wogole gra byla w klimatach murzynskich. pamietam ze jednym z przeciwniczek byla wielka gruba murzynka. szukam tej gry juz chyba z miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...