Bartolghnet Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 no wiec... chcialbym kupic sobie jakis fajny dobry i wydajny monitorek... NIewiem jaki...mowia mi LG Flatron , CTX , Samsung , SONy a ja niewiem jaki wybrac. Kolega wyczytal na forum ze Flatrony 1/7 chodza bo z fabryki wychodza to cos sie psuje ... plis powiedzcie jaki.... Bo moj jest w grach ciemny jak z c*h*u*j*a ztrzelil.. piszecie tesh na moje gg 2920196 lub maila bartol-krk@wp.pl THX !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 ja osobiscie polecam samsunga 757 DFX... mam takiego od 2 lat i jestem z niego bardzo zadowolony, odswiezanie 100Hz w 1024x768, troszke szwankuje geometria w naroznikach ale dla mnie nie jest to duza wada.... grafikiem nie jestem a do grania mi wystarcza, kolorki i ostrosc tez super polecam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 poczytaj regulamin zanim po raz drugi użyjesz słowa uważanego za wulgarne :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...