G.Rdyl Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mam takie pytanie ?? Jaka powinna być w przybliżeniu temperatura procka przy standardowej FSB tj 166 a jaka przy 200. narazie posiadam chłodzenie boxowe i mam około 53 C a w stresie 57. i szczerze mówiąć przy 2500 i 3200 dużych różnic niema. Natomiast jest problem ze stabilnością przy 3200. Czy ktoś się z tym bawił? Dodam tylko ze mam w obudowie 2 wiatraki cooling arctic pod zasilaczem wydmuch natomiast na przodzie na dole zassanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 temperatura w normie - zwiększ Vcore i powinieneś mieć FSB 200 bez problemu... szukajka nie gryzie już z 10 razy pisałem o temperaturach na gigabyte... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 wez se wogole wyszukaj ile razy pojawial sie topic ze slowami "temperatura","barton","2500"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 A może spróbuj tak http://ourtower.acn.waw.pl/page37.html zbychu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...