dexters Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Otóż mój problem jest delikatnie mówiąc... dziwny. Wszystko zaczęło sie od formatu mojego dysku. Po próbie instalacji sterów zaczęły się moje problemy. Mam Geforce 2 MX 400. Najpierw próbowałem zainstalować najnowsze detonatory ze stajni Nvidia, ale poczytałem na forum i przesiadłem się na 30.82 (oczywiście po wcześniejszym dokładnym przeczyszczeniu systemu ze sterowników). Teraz sterowniki niby się zainstalowały, ale nie mam dostępu do wszelkiego rodzaju właściwości karty graficznej :( Biore Właściwości--> Ustawienia, a tam tylko cztery zakładki. Nie ma żadnych dokładniejszych funkcji klonowania etc. Wszystko zaczęło się od tego że miałem problemy z kodekami Divx i nie mogłem oglądać filmów w większych okienkach.. teraz doszedłem do tego że to chyba wina karty graficznej. Czy wiecie może w czym tkwi problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Zainstaluj 44.03. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Heh... za bardzi to ty mi nie pomogłeś. Chciałbym wiedzieć dlaczego mam taki problem ze sterownikami, że nie moge nawet zobaczyć ich właściwości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Czyżby nikt nie wiedział jak wybrnąć z tej sytuacji? Dzisiaj po raz kolejny sformatowałem dysk, zainstalowałem świerze sterowniki 30.82, a w Panelu Sterowania dalej pokazuje się błąd i komunikat przy karcie graficznej: "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10) Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów." Prosze o pomoc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 A jaki masz OS???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Windows XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 A ściągnąłeś dobre stery tzn. pod XP a nie np. 9x? :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 mialem ten sam problem, zainstaluj 44.03, ewentualnie przez menedzer urzadzen proboj, ja tak zrobilem z 32.20 bo nie mialem celownika w igi i bylo ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Niestety sprawdziłem konfiguracje z kolejnymi dwoma kartami graficznymi (Geforce 2 200 32MB i Savage4) i występuje cały czas ten sam problem- komputer nie może uruchomić tego urządzenia. Sprawdzałem sterowniki podstawowe, 30.82, 44.03 i cały czas to samo. Czy znajdzie sie osoba która była by w stanie rozwiązać ten problem? W akcje desperacji. Dexter :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...