witkacy17_ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 witam mam ansdtepujacy problem ,ine weim wogole co to moze byc Zalozyem sobie nowego coolera i zaczalem kontrolowac temperature na procuk za pomoca speedfana co dziwne jest to mam w nim jeden czujnik ktory pokazuje temperatury bardzo dziwne bo raz jest 33 i po 2sekundach 60 stopni Celsjusza o co chodzi?? speedfaan wykrywa wszytkie czujniki zainstalowane na plycie?? czy to jakis blad w sofcie mam plyte ecs l7vta czujniki na bank ktore mam to na hdd wwewnatrZ kompa i na procu i ten nieszczesny ostatmni czujnik ktory wariuje kopma walczylem 5 minut temu i juz jest na nim 54 oo i sekunda pozniej 32 stopnie .... 8O moze ktos z grupowiczow podpiwe co mam zrobic z tym fantem... olac czy sie martwic pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 moze poprostu lipny coolerek jaki cooler i jaki proc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witkacy17_ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 to raczej nie cooler bo w biosie pokazuje tak jak w speedfanie temp proca 43-45 a proc AT1800Xp i cooler Pentagram Xtreme Coolant Division QC-92 Cu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 albo masz czujnik na plycie zle skalibrowane (raczej napewno) albo zle posmarowany proc pasta nic innego do glowy mi nie przychodzi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...