gahan Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jestem posiadaczem Durona 1400MHz, po skreceniu obudowy temp. procka z ciagu 20min wzrasta z 34 do 37 stopni, jak gram nawet do 39. Wentylator mam standardowy - wersja BOX. Chcialbym go z powrotem przestawic na 1750MHz jak za dawnych czasow, ale wiem, ze po jakims czasie zacznie sie kaszanic. Jaki wenylator kupic zeby to porzadnie schlodzic? Szukam czegos tak do 60zl Dzieki z gory za rady :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Tempetatury, masz bardzo w pożądku, problem leży raczej w czym innym np. zasilacz, albo procek sie zestarzał i już nie osiągnie poprzednego taktowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A może spróbuj "starego" patentu jak ja tutaj: http://ourtower.acn.waw.pl/page37.html zbigdwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A może spróbuj "starego" patentu jak ja tutaj: http://ourtower.acn.waw.pl/page37.html zbigdwo Buhehehehe, toz to moj patent, w tamtym roku juz o tym pisalem :D Jest spoko tylko sie kurzy do srodka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 IMO nawala zasilacz a nie chłodzenie, przy 60*C mogą być cyrki ale nie przy 40 :) jak chcesz koniecznie coś wydajnego kupić to tylko Spire Falcon Rock II za ok 35zł ale napisz jaki masz zasilaczyk bo jakiś codegen,tracer/megabajt/rubikon kwalifikuje się na starcie do wymainy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Medievil, a opatentowałeś ten "swój patent". Bo ja takie i podobne rozwiązania widziałem już 5-6 lat temu nawet w "firmowych" PC. Dlatego napisałem "starego". Buhe..... itd. A jak masz jakikolwiek wentyl zasysający powietrze do środka (standard a nie patent) to się nie kurzy? Argument bez sensu. zbigdwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Medievil, a opatentowałeś ten "swój patent". Bo ja takie i podobne rozwiązania widziałem już 5-6 lat temu nawet w "firmowych" PC. Dlatego napisałem "starego". Bue..... itd. zbigdwo no zartowalem, ale mam takie cos i dopiero teraz zobaczylem ze cos takiego robia w kompie inni, myslalem ze jestem jedyny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Dobry cooler na Twojego Durona to Spire Whisper Rock IV, cena ok 50 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja miałem Igloo 2450, a pod nim D1800@2446. Cena około 40 zł. Jest w miarę cichy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Glacialtech 2470 light (36zl) - od spire 5zl tanszy (41zl) a przy tym: 1. lepsza zapinka - lepiej dociska i lepiej trzyma 2. cichszy i trwalszy wentylator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...