dementor Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Witajcie! Jestem szczęśliwym posiadaczem karty graficznej Radeon 9600 XT Sapphire 128MB (128-bit) tv + DVI FireBlade BOX i chciałbym ją podkręcić, problem w tym, że nie wiem jak to sie robi. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak podkręca się tę kartę. Z góry dzięki![/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Tę karte podkreca sie jak każdą inna ;) Proponuje zerknąć po forum :) w tym dzile jest sporo o tych radkach, reszta w FAQ, a tego typu temapty to w dziale dla poczatkujących :) poozdroo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 HHEHEHEHHEHEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...