Jacek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Łavzy zie z kazdym z 3 serwerów i gdy zadaje plik do ściagniecia to wyświetka sie przy speed i ETA: undetermined. KAzaa, imesh, win mx działa..... UStawienia jak sadze mam dobre. W dodatku obciaza bardzo mocno procesow.. lipny prgram czy moj bład? ;) Pomożcie proszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Zainstalowałem Morpheusa i mimo wielu prób nie chciał działać :?. Od tego czasu więcej nie instaluje tego badziewia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 qrde.... w tym tylko programie znalazłem ten hicior: Malcom McLaren & Catherine Deneuve - Paris Paris :) I lipa :/ A sprawdziłem jzu kilka programow... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Poszperaj w DC++. Cierpliwość sie opłaci, tam jest łot groma rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...