Grinch Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Tak zwana polska uczciwość - robienie ludzi w bambuko ;]Kurde zawsze mnie ciekawilo co to jest to bambuko, ale teraz juz wiem. Bambuko to osoba ktora kupi komputer w tej "fajnej" firmie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Heh, osoba to bambo, a w bambuko ją zrobili :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 napisałem im maila, który przez posła żebro (czy jak mu tam) uznany by został za inwektywę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 a ja zapodałem im linka ;] . Ciekawe, czy odpiszą. BUAHAKA ! Kucyk, zamaż pieczątke, bo zrobią Ci z tego powodu trochę smrodu !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 "...wymienił zasilacz na nowy..." pewnie dlatego sie nie restartował :lol: boshe co za lamieriada w tym sklepie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 a ja zapodałem im linka ;] . Ciekawe, czy odpiszą. BUAHAKA ! Kucyk, zamaż pieczątke, bo zrobią Ci z tego powodu trochę smrodu !!Pieczątka :?: A cóż to za jeden :?: Nie znam :lol: :wink: "...wymienił zasilacz na nowy..." pewnie dlatego sie nie restartował :lol: boshe co za lamieriada w tym sklepie :D I o to chodzi, sprawa była oczywista, ale oni dalej musieli prać mózg klientowi i przez takie działanie to ja przed jego rodzicami mogłem wyjść na debila, nie oni :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 a ja zapodałem im linka ;] . Ciekawe, czy odpiszą. BUAHAKA ! Kucyk, zamaż pieczątke, bo zrobią Ci z tego powodu trochę smrodu !!Pieczątka :?: A cóż to za jeden :?: Nie znam :lol: :wink: hehe - właśnie MeHow - przecież pieczątka jest nieczytelna... więc jaki problem :lol: :wink: "...wymienił zasilacz na nowy..." pewnie dlatego sie nie restartował :lol: boshe co za lamieriada w tym sklepie :D I o to chodzi, sprawa była oczywista, ale oni dalej musieli prać mózg klientowi i przez takie działanie to ja przed jego rodzicami mogłem wyjść na debila, nie oni :evil:No tak, byłoby - "nie gadaj bzdur - przecież wyszkoleni informatycy w serwisie powiedzieli i napisali że to przez SpeedFan'a" ;) Ciekawi mnie czy odpowiedzą czy "stchurzom" :D Ale tak czy tak :lol: dla panów :D A może nawet piwko im się nalezy za poprawienie nam humoru :lol: :lol: :lol: heh mam leprzy pomysł - zrzućmy się na nagrodę - literaturę naukową "ABC Komputera" :lol: :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no to jak dzisial lazilem za zasilka po sklepach (krk) stanalem w kolejce w pewnym sklepie na meiselsa (chyba tak to sie pisze;p) i slucham o czym tak sprzedawca dyskutuje z kupujacym.. Sprzedawca: "to jest baaaardzo dobra karta graficzna" [mysle sobie..]:"cholera pewnie koles kupuje nowego radka=]" Kupujacy: "to jest cos z gf?" S:"tak to ta sama firma produkuje" (mowa o nvidia) [mysle sobie..]:"no dobra pewnie mamy 2 berkutow ;))" K:"to ktory to jest gf? 4?" S:"to nie jest gf to jest fx, 5200 duzo lepsza" [mysle sobie..]:"no to fpyte.." i wyszedlem.. prawie na schodach zaslablem swoja droga moze zaloze sklep.. :) latwo zarobic.. j/k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no to jak dzisial lazilem za zasilka po sklepach (krk) stanalem w kolejce w pewnym sklepie na meiselsa (chyba tak to sie pisze;p) i slucham o czym tak sprzedawca dyskutuje z kupujacym.. Sprzedawca: "to jest baaaardzo dobra karta graficzna" [mysle sobie..]:"cholera pewnie koles kupuje nowego radka=]" Kupujacy: "to jest cos z gf?" S:"tak to ta sama firma produkuje" (mowa o nvidia) [mysle sobie..]:"no dobra pewnie mamy 2 berkutow ;))" K:"to ktory to jest gf? 4?" S:"to nie jest gf to jest fx, 5200 duzo lepsza" [mysle sobie..]:"no to fpyte.." i wyszedlem.. prawie na schodach zaslablem swoja droga moze zaloze sklep.. :) latwo zarobic.. j/k a moze to byl 128bit i wcale nie jest taki zły jeśli gościu nie miał w ogóle pieniążków albo bardzo mało? @ kucyk... oj ty, ty, ty... zwinna bestio ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 lepsza od gf4 ? no nie wydaje mi sie.. glownie to o to mi chodzilo a koles ja zachwalal jakby to jakis radek 9800 byl.. glownie dx9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 od gf4ti lepsza nie ;] , ja zrozumialem o co Ci chodzi, ale szpileczke w poniedzialek wsadzic bardzo przyjemnie ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c2z Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no wiesz, w zasadzie z tymi kartami może gościu mówić że P1 150 Mhz jest bardzej wydajny niż P4 2800Mhz bo P1 jest na pierwszej pozycji (P1 super, P2 gorzej, P3, coraz gorzej, P4 dno)... :D ja mam Athlona 2600 @ 3200 jakby co... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...