walet007 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Mam male pytanko odnosnie sieci domowej. Mam w planie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Neostrade 640 KBps i podzielic na 4 kompy, powiedzcie co kupic i co jak zrobic aby bylo jak najlepiej i jak najtaniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=44105 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet007 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Mam pytanko, jak ktos wspomnial zeby zrobic siec domowa najprostrza. Gdy mam podlaczony net do jednego kompa to wstawiam do niego sieciowke i ciagne kabel do drugiego i wszytsko konfiguruje i siec dziala. Czy jak ten komp w ORT: ORT: ORT: kturym jest net musi byc zalogowany aby w tym drugim net dzialal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 win2k/xp i linux nie musza byc zalogowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...