marcinek79 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 hej, jakim programem mozna połączyc pliki pmg? mam film podzielony na 50 plików i nie wiem jak je połączyc w jeden... pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 oczywiscie nie pmg ale mpg:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jak to MPEG to wystarczy wiersz poleceń: plik2.mpg >> plik1.mpg plik3.mpg >> plik1.mpg itd... Z programów to np. virtualdub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 A takze programy do montazu takie jak Adobe Premiere (drogi, moze poszukaj dema), Power Director VE (czesto dolacznay do kart graficznych, ostatnio byl w Enterze) czy Adobe AfterFX (tez drogie to - poszukaj dema). W kazdym z nich mozesz jeszcze pododawac efekty itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 ja polecam virtualdub (najlepsze narzedzie dla rippera ;) ) jezeli nie wiesz jak to polecam lekture na stronie www.divx.howto.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...