RAPTORCOM Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Niech mi ktoś podsunie jakiś pomysł jak skonfigurować lub odinstalować dr Watsona w XP bo już mi sie pomysły skończyły. Problem polega na tym, że niektóre filmy są blokowane przez tą aplikacje tzn, że jak odpalam film to pokazuje sie komunikat że odtwarzacz uruchamia DrWatson-debuger typu postmortem i czy zezwalam na to czy nie odtwarzacz sie po prostu wywala zmieniałem juz odtwarzacze kodeki i konfigurowałem dr watsona z polecenia Uruchom i nic a najsmieszniejsze jest to ze tylko niektóre filmy sie wywalają a na innym kompie chodza jak burza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Po takim spamie to napewno Ci ktos pomoze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Start/Uruchom/drwtsn32/ - odznacz tam wszystkie opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAPTORCOM Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 tak właśnie zrobiłem i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAPTORCOM Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Po takim spamie to napewno Ci ktos pomoze ;]dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...