mich Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 czy cos sie moze stac jezeli bym dodal 1kosc 256 Elixir cl2.5 pc2100 do twinmosow twisterow pracujacych w dualu czy beda jakies blue screeny czy cos w tym rodzaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 sprawdz :) ten elixir troche wolny jest, pewnie nie pojda :) jak bedzie zle to wyjmiesz polecam do testowania memtest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 wtedy te twisterki nie beda pracowaly w dualu, ale za to bedzie wiecej ramu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ktos mnie ost na tym forum poprawial, ze beda... ale ja sam nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 ale beda jakies zwisy czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 a co my wrozki? tak ciezko wlozyc i sprawdzic? jak dla mnie to nie wystaruje system na szynie 200, bo tamte sa pc2100... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 chcesz razem puścić kości PC2100 i PC3200 :?: :?: :?: To może działac na magistrali 133mhz ale nie na 200Mhz. Daruj sobie - idiotyczny pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 wtedy te twisterki nie beda pracowaly w dualu, ale za to bedzie wiecej ramu :)kupa prawda, jasne ze bedzie dual na 3 kosciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 mowilem... komp nie wstanie i po problemie ;] wunat - to niech mi ktos wyjasni jak dziala dual :( bo ja naprawde nic nie kumam :/ moze jakas stronka? szukalem ost na googlach ale nie moglem znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...