cinkovsky Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 system zapamietal mi ze odtwarzam filmy z regionu 1 (USA). a ja chcialbym tez odtwarzac z regionu 2 (EURO). jak zmienic to ustawienie dla takich programow jak WinDVD i PowerDVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 W windowsie XP mozesz zmienic we wlasciwosciach napedu, nie wiem jak to wyglada w innych systemach, a poza tym jest programik DVD Region, chyba ze juz wyczerpales limit zmian a to juz wiekszy problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/ i uczyń swój napęd DVD region-free :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 jest program: genie dvd czy cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...