walet007 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jestem u kuzyna i nie ma polskich znakow w internecie, tzn. lncz ??? co to jest ? Jest tu win xp home. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Nie bardzo rozumię określenie, ze "nie ma ich w internecie". Określ się czy nie wyświetlają się, czy nie można ich napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet007 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Nie bardzo rozumię określenie, ze "nie ma ich w internecie". Określ się czy nie wyświetlają się, czy nie można ich napisać?TZN. Jak pisze posta na stronie tweak.pl to nie ma tych znaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 A ma ustawiona klawiature polski programisty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet007 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 A ma ustawiona klawiature polski programisty?W windzie jest normalnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Hmm... to może to coś z kodowaniem znaków w przeglądarce. Ale co konkretnie to już Ci nie powim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet007 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Hmm... to może to coś z kodowaniem znaków w przeglądarce. Ale co konkretnie to już Ci nie powim.dobra już dobrze działa. Możecie zamknąć temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Hmm... to może to coś z kodowaniem znaków w przeglądarce. Ale co konkretnie to już Ci nie powim.dobra już dobrze działa. Możecie zamknąć temat :D a u mnie nie (i to wlasnie na tweaku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 musisz zmienić język który obsluguje przeglądaraka, i tyle.. [ IE --> narzędzia.. opera --> preferencje ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 musisz zmienić język który obsluguje przeglądaraka, i tyle.. [ IE --> narzędzia.. opera --> preferencje ] tyle ze jedynym jezykiem jest polski ... (narzedzia-opcje internetowe-jezyki IE) - co to kuzwa jest - bo juz mam dosyc a nie chce mi sie ghosta stawiac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 To zaznacz opcję widok=>kodowanie=>europa środkowa (iso) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 To zaznacz opcję widok=>kodowanie=>europa środkowa (iso) tez zaznaczona :? macie jeszcze jakies pomysly (zamiast el mam B, ni to D, ó dziala, a e c nie, zamiast s [) o co chodzi ... Wiecie moge walnac ghosta ale wolalbym wiedziec co to (czasem moze sie przydac ...) a klawe mam tylko programisty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 i wyłącz automatyczny wybór w tym menu. Jak to nie pomoże to się poddaje. Przynajmniej puki nie zobaczę kompa na własne ślepia ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 i wyłącz automatyczny wybór w tym menu. Jak to nie pomoże to się poddaje. Przynajmniej puki nie zobaczę kompa na własne ślepia ;P Hehe był wyłączony ... Właśnie takie numery mnie rozwalają we windach ... Poszedł ghost :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...