Gość robot Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 dokladnie pisalem o tym fx5700 , za ta cene ma karte duzo lepsza bo spokojnie mozna kupic 9500pro z allegro z gwarancja. a pokaz mi wogole gdzie radek 9600 nie pro wymiata gf 4 titanium - bo chyba tylko w 3dmarku 2003 . przy roznicy cen 200 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 dokladnie pisalem o tym fx5700 , za ta cene ma karte duzo lepsza bo spokojnie mozna kupic 9500pro z allegro z gwarancja. a pokaz mi wogole gdzie radek 9600 nie pro wymiata gf 4 titanium - bo chyba tylko w 3dmarku 2003 . przy roznicy cen 200 zlw farcraju bo radzio obsłuży dx9 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziva Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Bierz Radeona 9600 Pro, ale może rozejrzyj się za 9600 Pro Ultra - jest to praktycznie 9600XT. Ponad 600PLN za 9600 Pro, to lekka przesada - nie daj się naciągnąć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 watpie czy w far cry jest jakas znaczna roznica w frame rate , gdy wlaczymy PS 1.1 , nie mowiac juz o PS 2.0 przy ktorym radek musi zwolnic ze wzgledu na wieksze detale . ma ktos moze takie porownanie - tylko nie tam radne z benchmark.pl - bo sam jestem ciekaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 watpie czy w far cry jest jakas znaczna roznica w frame rate , gdy wlaczymy PS 1.1 , nie mowiac juz o PS 2.0 przy ktorym radek musi zwolnic ze wzgledu na wieksze detale . ma ktos moze takie porownanie - tylko nie tam radne z benchmark.pl - bo sam jestem ciekawno niestety linka Ci nei podam bo sam od kogoś dostałem i teraz nie pamiętam. ale wiem że w wyższych detalach 4ti już dostawał :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no ale to pewnie z AA i anizo , bo tak bez tych zabawek to raczej ja bym stawial ze karty sa rowne , a moze nawet gf4 szybszy moze byc minimalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no ale to pewnie z AA i anizo , bo tak bez tych zabawek to raczej ja bym stawial ze karty sa rowne , a moze nawet gf4 szybszy moze byc minimalnielol dlaczego szybszy?? podaj mi chociaz jeden powod dlaczego mialby byc szybszy?? przeciez to calkiem inna technologia. po wlaczeniu AA i full detalow ten TI by w ogole nie wstal na tej grze, no moze kilka fpsow by chapnol. nic poza tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 nom, FX w AA i Anizo duuużo mniej zwalnia niż ti, Ti dostaje solidnego muła. w DX8 Ti4200 jest wydajniejszy a w DX9 .... w DX9 Ti nie pracuje, jest za stary. i nawet, jeśli jakieś gierki chodzą szybciej (np. far cry) to małe pocieszenie bo nie widać kilku dość ciekawych eektów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Ja polecam w ciemno Asusa Fx5700, wypasiona karta, maszynę pamięci 256-bit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.benchmark.pl/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 LOOL :) niezle benchmark namieszal, ale wlasciwie to sami sobie winni..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model1 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Fx '' i nie zmienia się nic , nic dalej trzeba żyć" bierz fx5600 dobrze radze nie słuchaj tych LOL-i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Fx '' i nie zmienia się nic , nic dalej trzeba żyć" bierz fx5600 dobrze radze nie słuchaj tych LOL-i WYJDZ !!!!! 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Fx '' i nie zmienia się nic , nic dalej trzeba żyć" bierz fx5600 dobrze radze nie słuchaj tych LOL-i Za takie rady powinni banować :evil: ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...