matejko Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Co sądzicie o tej płycie: Gigabyte GA-7VT880L Via KT880 ? Obsługa serial ata i dual channel za nie duże pieniądze. Kosztuje jakieś 330 zł. Czy warto w nią inwestować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 były już tematy o tej płycie... płyta spoko ma s-ata a z tego ci wiem to ten chipset nie obsługuje duala [na amd tylko n-Force 2] tylko na płycie możesz ustawic fsb tylko +32 MHz - lub mod... Płyta ma za to dużo regulacji napięci w biosie i w końcu zmiane mnożnika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jakos tak via u mnie po[gluteus maximus]dla, wiadomo dual na amd wielkiej poprawy nie daje, ale moze jednak cos na nforce? ja mam topowy model, ale tanie tez sa spoko, po za wiaomymi zawyzaniem temp 0 10 stopni ( w duzym skrocie) - da sie krecic, sa stabilne i spelniaja wskazane przez ciebie warunki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 były już tematy o tej płycie... płyta spoko ma s-ata a z tego ci wiem to ten chipset nie obsługuje duala [na amd tylko n-Force 2] Akurat KT880 obsługuje duala. Ta płyta też. Właśnie wczoraj składałem znajomemu komputer z tym Gigabytem. Całkiem przyzwoity model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejko Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Dzięki :) Jednak zdecydowałem się na: Abit NF7-SL (v2.0). Wiadomo... n-force Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...