kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Nabyłem GF 3 Ti450 64ddr gainward no i nie dzialaja mi gry poprostu sie wieszaja ja w komputerze mam sdramy 196 dimm`y oczywiscie i nie wiem czym to jest spowodowane prosze o podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 zmien tytoł topicu , za mało danych aby rozwiazac problem IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A co mam jeszcze dodac zeby bylo bardziej jasne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A co mam jeszcze dodac zeby bylo bardziej jasne??najlepiej cały config razem z zasiłką oraaz systemem. i dane co do wieszania sie.3d marka przechodzi?? jak gry sie wieszają?? nie chcą sie włączyć czy podczas gry zwis?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Może mógłby ci ktos pomóc ale nikt tu nie jest jasnowidzem, napisz dokładniej jakie są objawy, tak jak kolega Leborg pisze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Zasilacz 300W; 196sdram; duron 850; ECS K7VZA/KT133A 686B GF3 Ti/450 TV GS Gainward 64mb ddr karta; sieciowa; dysk 40GB nagrywarka LG 16/10/40; dvd; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A wiec komputer dziala bez problemu (fakt format mu sie przyda) a jak włącze jakąś gr to sie odrazu wiesz albo restartuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jakie masz stery, jaki dokladnie jest ten zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A co konkretnie napisac o tym zasilaczy ?? a jakie sa straty to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jakiej firmy (co pisz na naklejce o ile jest ;] ) choc z 2strony nie masz jakiegos wymagajacego configa nawet jakis codegen powinien se radzic ., nie wiesz jakie masz zainstalowane stery :lol: ? ,sprawdz na pulpicie PPM wlasciwosci/ustaw/zaawns i tam masz w zakladce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 CODEGON 300W model 250xA1 AC Input 115/230VAC 8A/4A 60/50Hz AC Output 115/230VAC 1A/0.5A 60/50Hz DC output +3.3V +5V +12V -5V -12V +5VSB 14A 30A 10A 0.5A 0.8A 1A 165W Max 9.6W Max Detonatory 53.03_winxp2k_international_whql A no i mam windowsa XP a na 43.03 bodajrze tez nie dzialala jak nalezy nie wiem czym to moze byc spowodowane[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 zrob RE windy bo pod 2k to wszystko mozliwe, a nie masz normalnych sterow pod XP sprobuj na 98 albo na ME PS czy ty nie masz tej karty :?: GAINWARD GeForce 3 Ti/450 Tv GS PowerPack a ile juz masz tego codeshita :?: moze juz czas zmienic go, bo juz nie wyciaga ZMIEN TEMAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. tytuł tematu. "Mam duży problem prosze o pomoc rade!!!!" jest nieregulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 NO tak mam tego PowerPack A jak by to nie pomogło ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 pozycz od kogos lepszy zasilacz i wtedy zobacz i zmien temat chyba ze chcesz zeby byl zamkniety :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_yzerman_ Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Zrób tak jak kolecy wyżej radza ,czyli sprawdź z innym zasilaczem. A podkręcałeś grafe?? Geforcy3 ti mają fabrycznie wklęsłe rdzenie ,do czego dochodzi ten badziewiasty cooler gainwarda więc karta ma prawo się przegrzac, a tobie te "wpadki " zdażają się akurat przy wchodzeniu w 3D więc gdy grafa jest bardziej obciążana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 witam. mialem to samo(system zawieszal sie lub restartowal przy wchodzeniu do gier), na tej samej karcie. okazalo sie ze wiatraczek na karcie nie kreci sie, takze sprawdz to sobie pozdrawiam, Tomasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 najpierw postaw nowy system, zainstaluj do wszystkiego nowe stery i jak na swiezym OSie nadal beda problemy to sprawdz zasilacz, mobo itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...