Skocz do zawartości
kamien666

Mam problem z GF 3Ti 450 pp wiesz sie komp przy uruchomieni

Rekomendowane odpowiedzi

A co mam jeszcze dodac zeby bylo bardziej jasne??

najlepiej cały config razem z zasiłką oraaz systemem.

i dane co do wieszania sie.3d marka przechodzi??

jak gry sie wieszają?? nie chcą sie włączyć czy podczas gry zwis??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiej firmy (co pisz na naklejce o ile jest ;] ) choc z 2strony nie masz jakiegos wymagajacego configa nawet jakis codegen powinien se radzic ., nie wiesz jakie masz zainstalowane stery :lol: ? ,sprawdz na pulpicie PPM wlasciwosci/ustaw/zaawns i tam masz w zakladce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CODEGON 300W model 250xA1

AC Input 115/230VAC 8A/4A 60/50Hz

AC Output 115/230VAC 1A/0.5A 60/50Hz

DC output +3.3V +5V +12V -5V -12V +5VSB

14A 30A 10A 0.5A 0.8A 1A

165W Max 9.6W Max

Detonatory 53.03_winxp2k_international_whql A no i mam windowsa XP a na 43.03 bodajrze tez nie dzialala jak nalezy nie wiem czym to moze byc spowodowane[/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrob RE windy bo pod 2k to wszystko mozliwe, a nie masz normalnych sterow pod XP sprobuj na 98 albo na ME

PS czy ty nie masz tej karty :?: GAINWARD GeForce 3 Ti/450 Tv GS PowerPack

a ile juz masz tego codeshita :?: moze juz czas zmienic go, bo juz nie wyciaga ZMIEN TEMAT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Dołączona grafika tytuł tematu. "Mam duży problem prosze o pomoc rade!!!!" jest nieregulaminowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób tak jak kolecy wyżej radza ,czyli sprawdź z innym zasilaczem. A podkręcałeś grafe?? Geforcy3 ti mają fabrycznie wklęsłe rdzenie ,do czego dochodzi ten badziewiasty cooler gainwarda więc karta ma prawo się przegrzac, a tobie te "wpadki " zdażają się akurat przy wchodzeniu w 3D więc gdy grafa jest bardziej obciążana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi