Slayer Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Problem polega na tym, że odczytuję WYŁĄCZNIE 1 sesję. Zanim zamknąłem płytę, widziałem na niej wszystkie dane ( mogłem przekopiować bez trudu), teraz wiekszość jest niewidoczna, a system informuje mnie, że na płycie jest zajęta tylko ta ilość miesjca, jaką mi zajmuje 1 sesja. Co z tym robić? Robie coś nie tak?!!! :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Czy ktos mi pomoże?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Czy ktos mi pomoże?:( sorry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desti Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 No witaj. Z tymi DVD sesjami to może być różnie.Wiem na pewno że na Win98 będą kłopoty z odczytywaniem takich płyt.Zalecam XP.Ja osobiście sesje DVD wypalam na NERO6 i jest to nieraz duża ilość sesji...Jak jest płyta pełna zamykam cały krążek i sesje widzi normalnie.Także u ciebie nie wiem czym może to być spowodowane.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...