dar3k Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Moze ktos wie jak zrobic i skonfigurowac wyswietlacz pokazujacy temp procka najlepiej diodowy tzn diody dwa rzedy tworzace 8 i odpowiednio sie zapalajace :?: czy na diodowym nie da rady i musi byc LCD?? i jakies oprogramowanie do tego tez bedzie potrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 co tou duzo mowic to spory projekt tu masz cos takeigo http://sklep.avt.com.pl/go/_category/index...dc=38_20&page=8 czterokanalowy termometr cyforwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Taniocha jak nic, lepiej samemu zrobic. szkoda ze nie mozna wrzucac plikow na forum to dodal bym kilka pdfow i Djvu z opisem i schematem termometrow na 7 segmentowych wywietlaczach led Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 To podeslij mnie na maila,a ja to zamieszcze. dayus@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 i jakby nie sprawiło problemu to jeszcze mi al-bundy@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ja też się nie obraże :D studzi@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ekhym że tak powiem : poprosze sztuke :lol: jachoo_14@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ja tez bardzo ladnie prosze: marsjaninm@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 a nie prosciej dac linki na forum ?? niech jakis madry to wrzuci na jakis serwerek ,a nie bedziecie mi tu imejle wypisywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 ja moge wrzucic to na ftp (zalezy jeszcze od wagi) wunat (at) chello.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Dobra razem jest tego ze 2 mb pdefy i djvu jak chcecie to niech ktos sie ze mna skontaktuje ja mu to wysle a on wzuci na jakiegos ftpa albo www W pdefach sa termometry linijkowe jak tez na wyswietlaczach led w do jednego z nich dolaczona jest PCB ---------------------EDIT----------------------- Podeslalem schematy :arrow: dayus miejmy nadzieje ze je zamiesci zgodnie z obietnica :) Of coz moge tez wyslac innym bo wszyscy wiedza jak dobrze dzialaja servy, gdzie zamieszczamy jpg. wiec dodatkowy server byl by wskazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Pliki podesłane przez Andrew^ sa do pobrania ;) sam niewiele z nich kminie :lol: jednka dla zainteresowanych to pewno nic trudnego ;) http://members.lycos.co.uk/marioskarpa/ter...dwukanalowy.rar http://members.lycos.co.uk/marioskarpa/ter...dwupunktowy.rar wklejajcie linki w przeglądarke, bo wiadomo jak jest z hot linkowanie na serverach za free :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Widze ze mnie ktos wyprzedzil...A mialem teraz dopiero umiescic to na servie. A zamiast wklejania linkow do nowego okna IE to mozna uzyc menu kontekstowego i wybrać "Zapisz element docelowy jako..." Jeszcze raz sorrki,ze sie spoznilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 spox :) Milego budowania termometru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 termometr na ICLach :]... taniej wyniesie Cie kupienie na bazarze miernika uniwersalnego z LCD i podłączenie czujnika temp, jesli takowego nie ma. tylko badziewie troche duze bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja polecam cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28139514 napewno znajdziesz to w sklepie z akcesorami samochodowymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar3k Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ale mi chodzilo o odczyt temp z czujnika na plycie a nie dodatkowego doklejac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Od razu mogles tak napisac nie bylo by cyrkow :D http://www.gideontech.com/content/articles/209/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...