malarz84 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 witam, przychodze do WAS z nastepujacym problemem. pilnie potrzebuje jakiegos fajnego programiku do zabezpieczania kataalogu ..... tzn nie chce zeby ktokolwiek mi tam look-ał kto niezna hasla:) pakowanie z zabezpieczeniem haslem nie bardzo mi sie usmiecha, szukam czegos innego ..... help me specjalisci !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70161 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 było by super jak by nie mozna bylo skasowac katalogu nie znajac hasla ..... z gory dzieki czekam na wieści pozdrawiam .. 1! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 troszek utrudnie sprawe, poniewaz potrzebuje tego softu do zabezpieczania plikow na serwerze ftp ...... nie jestem adminem ... da sie cos zrobic w tej sprawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 możesz zastosować np program do ukrywania folderów/dysków - chodzi mi o GN Ukrywacz, a jeśli to Ci nei odpowiada to zawsze możesz skorzystać z np. 1. Paragon Data Protector 2. SekretNIK 2004 P.S. Obydwa programy były w pełnych wersjach na krążku KS Ekspert 1/2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 a dzieki .... sprawdze ... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...