kamien666 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Ktoś mi moze powiedziec jak podkrecic durona 850 przy płycie ECS ECS K7VZA/KT133A 686B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Poczytaj forum jest wiele topiców w stylu "jak podkręcić xxx?" Pozatym zapoznałeś sie z ogólnikami dot. podkręcania ? (mnożnik, magistrala, napięcia) Via nie posiada blokady PCI/AGP chociaż w sumie o pare mhz pewnie go podciągniesz.Miałem kiedyś VZA i maszyna do podkręcania to nie byla...Pozatym D850 też nie za dużo poleci.Poczytaj także o odblokowywaniu mnożnika- jeśli masz zablokowany da sie to odblokować ołówkiem... Wogóle zanim zadasz pytanie- tak ogólne jak to, lepiej poczytaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Początkujący uczestnik chyba mowi szysytko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 kilka tematow nizej ktos pytal o dokladnie to samo tylko zamiast duraka mial jakiegos athlona na pokladzie. Prosze zapoznaj sie z regulaminem i polookaj w archiwum naprawde duzo sie dowiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Założyłem identyczny topic pare tygodni wcześniej :) Mam identyczny sprżęt co ty, jedyne co się udało osiągnąć to 952 niestabilne :( I 917 stabilne, płyta baaardzo słaba, więc nie masz co się starać, w grę wchodzi łączenie mostków, ale to raczej nie w twojej kwestki... Nic ciekawego się z tym zrobić nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 kto mi pomoze odkodowac radio orginalne vw blaupunkt "gamma"? moze zly temat wybralem ale nie mam sie do kogo zwrócić. pomóżcie mi thx pozdry :( cristov UPDATE: Sory, mała pomyłka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 u mnie na epox 8rda+ duron 850 poszedl na 1050 przy 2,1v ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...