Cień Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Witam dawno mnie tu nie bylo ale przyciagnol mnie tu pewien problem :( mianowicie cos mnie tknelo zeby ustawic druga partycje jako primary (glupi pomysl :evil: ) progsem partition magic 8,0 w czasie procesu wyskoczyl mi blad i tak jakby partycje pozbawil typu plikow nie ma fat 32 tylko unallocated system go nie widzi wogle partycja z systemu mi znikla, czy istnieje jeszcze mozliwosc odzyskania tych danych z tej juz "niewidzialnej partycji" jesli tak to jaki program polecilibysce, dodam tylko ze kompa jeszcze nie restartowalem. Ps a moze wystarczy tylko zmienic system plikow z powrotem na fat32 a pliki sie pojawia ?? Pozdrawiam Cień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 To, że kompa jeszcze nie resetowałeś nic nie zmienia, bo jeśli partycja przepadła to liczy się juz tylko, żebyś nic nie robił na tym miejscu na którym ona była... ...Możesz te dane odzyskać za pomocą np. Easy recovery, albo jakiegoś innego programu - ale wszystkiego nie odzyskasz :( ...też kiedyś miałem taki przypadek, że straciłem partycję to programy etgo typu odzyskiwały zazwyczaj tylko te mniejsze pliki... ...Ale próbuj...może Ci się coś uda z tym zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cień Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Tak tez zrobilem jak napisales tylko ze jeszcze wczoraj wieczorem, odzyskalem to co najwazniejsze i po sprawie zrobilem odnowa partycje a z "magiciem" sie pozegnalem. Dzieki za zainteresowanie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...