Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 MeHow: flash nie jest przestarzały ale obsysa na całej rozciągłości. A nauczyć się HTML to dzień roboty. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Tutaj mam coś co chciałbym nazwać wersją alfa wersji alfa wyglądu przykładowej strony. >> http://sid.iglu.cz/test.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Jakas niestabilna ta alfa :wink: . Zwiesiła mi opere. "Software-Testy" i ta zielona kreska nawet wygląda dobrze. Co do reszty to napewno grafika nie moze byc tak mocno skompresowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Obrazki były w PNG-24... Tylko Open Office widocznie tak spłaszcza wszytsko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Podzielam zdanie "sgj" co do grafiki, zastanawiam się również, czy takie ułożenie tekstu będzie wystarczająco czytelne... Wątpliwości mam co do ramki, która dzieli tekst, tekst, który powinien być swoistym "wstępniakiem" do całgo porównania. Jeżeli już się decydujemy na ową ramkę to po 1 tekście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Maj sadżeszczynz: - zdecydowanie za duża czcionka tekstu artykułu, jak się wydrukuje tę stronę to widać. - osobiście nie podoba mi się czcionka na górze 'SOFTWARE - TESTY' ale tu akurat narzekam sobie. - poprawić trochę jakość grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Za duza czcionka, za bardzo "rozjechane naglowki", za duzy tytul. Sorry, ze tylko krytykuje, ale ie mam czasu ani softu przysiasc i zrobic inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Co myślicie o stanowiskach gościnnych? W dobrych działach są? Teraz trzeba tylko opracowac pdf'a, stronke zrobić, nazwę wymyśleć @ zacząć robić 1szy numer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Co do pdf'a - nie znam sie, nie wnikam, nie przeszkadzam Co do stronki - lepiej nie będe robił bo się przestraszycie Co do nazwy - Tweak e-zine Dobre wrażenie robi, wkońcu to gazeta robiona przez nas, uczestników forum ! ;) Tylko nalezy jeszcze zgodę admina na wykorzystanie nazwy "tweak" Co do 1 numeru - już moge zacząć pisać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 jak juz napisalem SiDowi moglbym sie zajac albo ALt OS (bo mnie to interesuje i lubie w tym grzebac- - pozatym mogloby to zmobilizowac do pracy regularnej) albo do software :) - chyba wolalbym OS :) Tweak e-zine podoba mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 No może jakiś artykulik by sie napisało tylko nie wiem czy bedzie to tu pasować np. o sporcie offgolf tenis albo jakaś powieść fantazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 No może jakiś artykulik by sie napisało tylko nie wiem czy bedzie to tu pasować np. o sporcie offgolf tenis albo jakaś powieść fantazy "zapamiętam sobie Ciebie", a jak bedzie potzreba to poproszę o jakieś coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 "zapamiętam sobie Ciebie"Zabrzmiało jak jakaś groźba będe musiał do e-zinu znaleźć w zeszytach szkolnych moje opowiadanie tylko nie wiem gdzie je zapodziałem..... Ale mam nadzieje że sie nie rozczarujecie moimi opowiadaniami dopiero zaczynam :) więc bez rewelacji prosze. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisstof Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Co do nazwy - Tweak e-zine Jak dla mnie - ta nazwa odpada. Nazwa musi być prosta, wpadająca w ucho i łatwa do zapamiętania. "Tłikezajn" raczej tu nie pasuje - można sobie język połamać Nie jestem copywrighterem więc nic nie zaproponuję ale to wg mnie "za trudna" nazwa. Ogólnie pomysł ekstra, tylko mogą być problemy z dystrybucją - trzeba by uruchomić reklamową machinę pozdrawiam krisstof. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jo mogę być tym od korekt ortograficznych, stylistycznych i innych takich, bo umiem tylko trochę HTMLa i Notepada :> I jakieś prześmiewcze & pełne szyderstw artykuliki też bym pewnie dał radę spłodzić od czasu do czasu. Nazwa głupia (coś mało kto ma tu szczęście do nazw), ale nie mam teraz czasu ani weny na wymyślanie innej. Nazwę i tak najlepiej wymyślić na końcu, jak już będzie wiadomo, osochozi i że nie zarazi się to syndromem Thorna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jo mogę być tym od korekt ortograficznych, stylistycznych i innych takich, bo umiem tylko trochę HTMLa i Notepada :> I jakieś prześmiewcze & pełne szyderstw artykuliki też bym pewnie dał radę spłodzić od czasu do czasu. Nazwa głupia (coś mało kto ma tu szczęście do nazw), ale nie mam teraz czasu ani weny na wymyślanie innej. Nazwę i tak najlepiej wymyślić na końcu, jak już będzie wiadomo, osochozi i że nie zarazi się to syndromem Thorna. Czekałem na Ciebie - przyda się "pani polonistka" =) Zabrzmiało jak jakaś groźba będe musiał do e-zinu znaleźć w zeszytach szkolnych moje opowiadanie tylko nie wiem gdzie je zapodziałem..... Ale mam nadzieje że sie nie rozczarujecie moimi opowiadaniami dopiero zaczynam więc bez rewelacji prosze. Ooo tak - właśnie podpisałeś pakt z....... Sidem ;) Co do opowiadań ja też zaczynam =) w szkole raz nawet od dosyć wymagającej polonistki dostałem 5 za opowiadanie fantasy, ale jak innym razem pisałem opowiadanie i dałem znajomej z jednego forum to krótko mówiąc klapa była :D Zaraz zmienie troszke pierwszego posta - dodam kawałek fikuśnego [code]'owego tektu ;) Punkt ToDo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ja również z chęcią bym coś napisał - z przyjemnością pomoge ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 http://www.zalogag.net - i tak sa najlepsi, to moze dolaczycie do nich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 @The_Structor: Ty mi tu antyreklam nie rób ;) <joke> A co do załogiG to jak nie miałem neta czytałem coś z 2 numery - fajne to to :) A skoro są najlepsi to będziemy drudzy , no chyba że coś nie wypali to przedostatni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipi Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 pomysł doskonały tylko ze lepiej by to wyglą dało we flashu ja moge to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja to sie chyba tylko na okładkę nadam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ja to sie chyba tylko na okładkę nadam... To pokaż jakąś okładkę ;) yyyyyy zaczęlibyśmy coś robić :) ale poczekajmy - moze sie ktos zglosi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja gdyby można mógłbym się zająć działem o ile taki będzie programowanie lub grafika(flash i photoshop) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 moze cos z tego byc... :wink: imo crash testow brakuje :wink: i innych crazy tignoos... cos takiego co z kompami związanego ale mocno pokręconego ;[ np. "Berkut's Inventions" albo cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 zrobcie calego off road'a =] troche ot z kazdego dzialu w sumie taki melanz wszystkiego od rzeczy kulinarnych po komory Berkuta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 jakby były potrzebne jakieś fotki do artykułów to mogę podesłać conieco... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 jakby były potrzebne jakieś fotki do artykułów to mogę podesłać conieco......gołych bab (joke) :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 dalej aktualny pomysl ?? daj znac na gg to moze cos naskrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Sid pomysł moim zdaniem bardzo dobry. Można by maznąć już kilka stron :) Jako, że nie mam dużo czasu: praca + szkoła + kobieta=zero wolności, ale zawsze mogę coś naskrobać w wolnej chwili. Czym mógłbym się zająć ...hmm... tym co na forum, czyli modyfikacjami, komponentami (myszki, klawy, napędy) + news + testy, jeszcze kilkoma rzeczami, które nie wpadają mi do głowy :) Jak by co to pisz coś się zacznie robić. romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...