lukasz1 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Od pewnego czasu jestem w posiadaniu genialnej płyty Pink Floydów - Wish You Were Here skompresowanych do ape. Rozpakowuje do wav, odpalam z pliku cue, nero rozpoczyna sie nagrywanie i zatrzymuje sie w fazie lead-in zacianjac nero. Nagrywarka dziala poprawnie, nero tez bo wczesiej tez nagrywalem z cue inne albumy. Pytania: 1. Wina cue?? PERFORMER "Pink Floyd" TITLE "Wish You Were Here" FILE "WishYouWereHere.wav" WAVE TRACK 01 AUDIO TITLE "Shine On You Crazy Diamond (Parts I-V)" PERFORMER "Pink Floyd" INDEX 01 00:00:00 TRACK 02 AUDIO TITLE "Welcome to the Machine" PERFORMER "Pink Floyd" INDEX 01 13:40:20 TRACK 03 AUDIO TITLE "Have a Cigar" PERFORMER "Pink Floyd" INDEX 00 21:11:02 INDEX 01 21:11:32 TRACK 04 AUDIO TITLE "Wish You Were Here" PERFORMER "Pink Floyd" INDEX 01 26:20:12 TRACK 05 AUDIO TITLE "Shine On You Crazy Diamond (Parts VI-IX)" PERFORMER "Pink Floyd" INDEX 01 31:54:40 (ale wszystko wyglada mi na poprawnie) 2. Żle zdekompresowałem ape??(wav 16 bit stereo, 44,100) 3. A moze nero??:] 4. Czy istnieje program ktory nagralby z cue ale prosto z ape nie z wav, jedna watpie:] Dziekuje za wszelka pomoc:] :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 nie jestem pewnien ale sprawdz alcohol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Poczytaj tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Zrobilem to droga okrezna:] Uzylme do tek DeamonTools, zaladowalem obraz cue, jako plyte cd, i z tego zgralem z predkoscia ekspresowa:] Dzieki za weszelkie rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...