mak777 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Witam! Mam maly-duży problem... Zmieniałem sprzęt i musiałem reinstalnąć windowsa, nie chciałem formata bo nie byłem na to przygotowany ;) No i teraz takie pytanko, miałem tam zahasłowany mój profil, no i teraz na nowej instalce nie mogę się dostać do tego katalogu (moje dokumenty). I muszę się tam dostać bo mam tam ważne rzeczy, a jeśli nie odzyskać to chociarz jakoś usunąć, bo jest to w sumie 2gb niepotrzbnych już rzeczy.... Proszę o jakąś pomoc, wydaje mi się że pod dosem dałoby się to wywalić ale może ktoś ma jakiś inny pomysł. Nie wiem czy to dobry dział... Dam to w dwóch działach... Proszę o pomoc. Pozdrawiam m@K @: mak777@wp.pl GG: 1218735 GSM: 503-939-462 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 jest taqki programik i zwie sie NTFSDOS - niestety w wersji freeware oferuje tylko odczyt partycji NTFS pod DOSem: zroodlo: http://www.sysinternals.com wersja komercyjna tego programu zwie sie 'NTFSDOS Professional' i oferuje odczyt/zapis... moze sa jakies inne programy tego typu, jednakzae nic mi o nich nie wiadomo... pozdrawiam....!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Dzięki, dało się to zrobić pod windowsem, dzięki pomocy BENO z tweaka za co mu wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherub Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 zapobiegawczo na przyszlosc proponuje zainstalowac O&O BlueCon - w razie problemow masz pelen dostep do patrycji NTFS'owych a poza tym wiele narzedzi jak backup rejestru mozliwosc odinstalowywania sterownikow i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Jeśli chodzi o dostęp do partycji NTFS spod DOS'a to nie wystarczy uruchomić konsoli z płytki WinXP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cherub Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 wystarczy :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 a ja polecam miec w zapasie konnopixa bardzo przdatne wrazie jak sie window zkaszani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 a ja polecam miec w zapasie konnopixa bardzo przdatne wrazie jak sie window zkaszaniJa tam wole windows pe. Przynajmniej zabutuje system z plytki i mam pełny dostep do ntfs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 z konnopixa terz mozesz zrobic wszystko bootujac go z cd. ale co komu pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Mam gdzieś nagranego i Knopixa i win pe :) Dzięki wszystkim jeszcze raz za pomoc i za uwagi na przyszłość :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...