Tomek_24 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Czy jest możliwe aby zgrać muzykę lub audycję telewizyjną nadawaną w Winampie 5 na dysk twardy?Wydaje mi się że w Winampie nie ma takiej opcji.Czy może potrzebne są do tego dodatkowe programy jeżeli w ogóle jest taka możliwość?Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Do dzwieku polecam WinAmp Stream Ripper. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Do nagrywania dzwieku mozna uzyc nawet rejestratora windows tylko sterowniki od karty muzycznej musza miec opcjie nagrywania "What U Hear"... A co do nagrywania strumienia video, to nigdy nie prubowalem nagrywac ale program z tej strony powinien zadzialac: http://www.luminositi.com/ ... Zaznaczasz w nim jaka czesc ekranu (pulpitu) ma nagrywac. Wiec zaznaczasz obszar okienka od winampa i nagrywasz to co w nim w danym momencie leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_24 Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Dzięksy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 mam winampa 5.5 i gdy daje by mi wyszukiwal stacje radjowe jak i tv to wyswietla 120 z ponad 3 tysiecy stacji tv i 500 z ponad 100tys stacji radiowych ... czy da sie wyswietlic reszte stacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...