sebass Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 moze lepiej kupic 512 ddr ???? widze ze pare osob mam kt6 . ile mhz udalo wam ise wyciagnac z procka ??? az taki zly ten codegen ? :( wiec na jaki wymienic za male pieniadze ? jak juz sypie pytaniami to dodam : jaki cooler na procka ??? tez za male pieniadze :D Ja na swoim wyciaglem 200#11 i chodzi bezproblemowo przy napieciu1,725 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebass Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 moze lepiej kupic 512 ddr ???? widze ze pare osob mam kt6 . ile mhz udalo wam ise wyciagnac z procka ??? az taki zly ten codegen ? :( wiec na jaki wymienic za male pieniadze ? jak juz sypie pytaniami to dodam : jaki cooler na procka ??? tez za male pieniadze :D Ja na swoim wyciaglem 200#11 i chodzi bezproblemowo przy napieciu1,725 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 pytale sie zaufanej osoby i polecila mi chieftec 360 , ma ktos ???? jak z OC procka ??? Luks_pl i inni posiadacze gainwarda : sa na nim standardowo radiatory na pamiec ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 ja mam chiefteca 360W, daje rade... trzyma mi bezproblemowo sprzęt który mam w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ti: a czym chlodzisz proca ??????? i ile zaplaciles za zasilke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 na procku mam Thermalrighta SLK900A + wiatrak Y.S-Tech 92x92 (2500 RPM). Za zasilacz dałem z 200 złociszy, ale to dawno temu (z rok czasu prawie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supel Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Eh... dobra napisze to jeszcze raz. Chodzi mi o przyciachy grafiki, a dokladnie zwisy ekranu(poprostu ekraz ZAMARZA:P) na 10 sek po czym wszystko znow chodzi cacy. Takie zwisy mam tylko w grach, a benchmarki smigaja az milo. Mam Gainwarda 5900xt GS. 480/800. Czego to moze byc wina? Wiem ze jak zainstaluje stery nvidi (orginalne) to czesciej mi sie tak dzieje w grach, a jesli np zainstaluje z guru3d, to .. co powiedzmy 5 min tak mi ekran zamarznie. Help!! Jesli chodzi o zasilacz to mam 400W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Luks_pl i inni posiadacze gainwarda : sa na nim standardowo radiatory na pamiec ? Tak :) są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 1. Czy wymieniać Prolinka :?: Na Gainwarda lub MSI a najlepiej na 6600 :D Zależy ile tej dopłaty. 2. NF2 w stosunku do KT600 ma przedewszystkim Duala, a czasami SS, a najnowsze płytki na NF2 nawet audio 7.1 :twisted: Luks_PL - jak zmienić napięcia w biosie karty dla 3D, Throttla i 2D :?: Jak na razie wyniki z oc bardzo pozytywnie nastrajające. GPU 520-530MHz Pamięci nie rozczarowują - 1050MHz. Niestety wszystko to na biosie ultry, z wielkim 12 cm fanem wiejącym na kartę i przy otwartym oknie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anno88 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 dobra chłopaki wgrałem bios /biosa/ który przysłał mi suchyjastrząb /wielkie dzięki/ i wszystko jest pięknie w 3dmarku2003 wynik podskoczył do 6535pkt:] /a to nie koniec możliwość karty/ wszystko chodzi po prostu pięknie:) po 1,5 godziny grania w doom3 żadnego problemu, no prawie żadnego. otóż teraz karta żadną miarą nie chce mi przejść 3d marka 2001se. zawiesza się w różnych miejscach i nie ma znaczenia z jakimi zegarami pracuje karta. jakoś olałem ten test skoro wszystko inne działa, jestem tylko ciekaw dwóch rzeczy. dlaczego on nie działa no i wyniku /bo to własnie tym d3markiem testowałem karte przed flashem i jestem ciekaw przyrostu punktów/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 kurde tylko maly problem... Jak sobie zapewnic zeby gainward wial pamiatki 2.2 zamiast 2.8 . chyba nie ma sposobu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 kurde tylko maly problem... Jak sobie zapewnic zeby gainward wial pamiatki 2.2 zamiast 2.8 . chyba nie ma sposobu . Trzeba miec lekkiego farta tak jak Luks albo ja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Juz niedlugo 16 listopada - premiera HL2 i podobno magicznych sterownikow... Cos temat wlasnie tych 70.16 ucichl... Czyzby nie bylo zadnych nowych wiesci na ich temat..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 wiec chyba nie bede ryzykowal . doplacac za karte z byc moze takimi samymi pamiatkami i lekko lepszym rdzeniem raczej nie ma sensu . Tak mie na ten temat naszlo bo ten prolink jest chyba walniety i czas sie powoli wybierac do serwisu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supel Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Kurde :evil: Odpowiecie na mojego posta :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Kurde :evil: Odpowiecie na mojego posta :?: Miałem taki problem na R9600PRO, nie pomagały reinstalki windy ani zmiany sterowników, zamarzał w 3DM, ale nie wpływało to na wyniki. Gry działały płynnie i bezproblemowo. Po dłuższych poszukiwaniach udało mi się, pomogłazmiana na AGP x4 i włączenie FastWrites. Generalnie musisz potestować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Musisz troche zjechać z zegarami sprawdzić czy to nie to. Czy to takie skomplikowane? Wróżek tu niewiele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 a jak jest z MSI ?????? tez loteria ??? czyt we wszystkich jest 2.5 ns. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 bylem w sklepie i zaproponowali mi wymiane mojego codegena na jakas rople 400 W . Oplaca mi sie ? Da rade jesli chodzi o oc ???? nie zjara mi kompa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47796 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 o tej ropli tam chyba nic nie ma . Wydaje mi sie ze to gowno , ale wole sie zapytac . moze od mojego codegena lepsze , ale wymieniac szajs na drugi to raczej glupota i chyba w sklepie grzecznie odmowie i bede chcial inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Luks_PL - jak zmienić napięcia w biosie karty dla 3D, Throttla i 2D :?: Jak na razie wyniki z oc bardzo pozytywnie nastrajające. GPU 520-530MHz Pamięci nie rozczarowują - 1050MHz. Niestety wszystko to na biosie ultry, z wielkim 12 cm fanem wiejącym na kartę i przy otwartym oknie :( Napięcia już nie wyciągniesz większego niż ma ten bios od 5950Ultra. Ale jak chcesz się pobawić to: NiBiTor lub X-BIOS Editor. Widać, że bios od 5950U dobrze chodzi z twoją kartą więc w tym wypadku można go zostawić zamiast biosa od 5900XT, a jak będzie Ci jeszcze mało :twisted: 3DMarków to zawsze można poprawić timingi i latencje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lump_erator Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Co ze sterami od opsona bo FX5950 Ultra leży w szafie (juz miał iśc pod młotek ale jeszcze czekam na te stery :wink: :wink: :wink: )... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 bylem w sklepie i zaproponowali mi wymiane mojego codegena na jakas rople 400 W . Oplaca mi sie ? Da rade jesli chodzi o oc ???? nie zjara mi kompa ? Na sam wpierw spali Ci compa potem grzywkę a na końcu zagrodę i konia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 graliście w najnowszegi Needa2??ja dziś ściągnąłem pełną wersję i mam problem z grafiką, czyli DirectX 9.0c mi nie dziala,grafa wygląda tak jakbym miał jakieś GF 4 MX, mam też demo tej gry i wyglada i chodzi mi oki, czego to moze być wina? grę testowalem na sterach 56.72 i 66,81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 stery 66.70 rozwiązują problem,choć gra ma nadal kilka błedów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 @bachus81 Tutaj masz trochę o problemach sterów z NFSU2: http://forums.guru3d.com/showthread.php?th...threadid=113369 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anex128 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 wiec chyba nie bede ryzykowal . doplacac za karte z byc moze takimi samymi pamiatkami i lekko lepszym rdzeniem raczej nie ma sensu . Tak mie na ten temat naszlo bo ten prolink jest chyba walniety i czas sie powoli wybierac do serwisu . Jak kupisz karte w wersji GS to będziesz miał pamiątki :) 2.5 lub :D 2.2. Pamięci 2.8 są w normalnej wersji karty a z tego co wiem to ten prolink ma pamiątki 2.8 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to w koncu w kazdej GS czy nie ?????? Luks pisal ze ma juz trzecio karte , a jedna z nich miala chyba 2.8 . albo mi sie zle zdaje . sam nie wiem . zmienie zasilacz , kupie cooler na procka i pokrece , najwyzej pozniej wymienie chlodzieenie na karcie lub dokupie ramu . tez mi sie musialo zachceic proca krecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 to w koncu w kazdej GS czy nie ?????? Luks pisal ze ma juz trzecio karte , a jedna z nich miala chyba 2.8 . albo mi sie zle zdaje . sam nie wiem . zmienie zasilacz , kupie cooler na procka i pokrece , najwyzej pozniej wymienie chlodzieenie na karcie lub dokupie ramu . tez mi sie musialo zachceic proca krecic Tak miałe 3 Gainwardy 5900XT GS i każda miała inne pamiatki i rdzeń inaczej podatny na podkręcania. Chociaż sądzę, że na GS z pamiataki 2,8ns raczej już nie trafisz bo nie produkuje się już takich pamiątek. Gainward teraz pakuje w nie najczęsciej 2,2ns. OT: Pamiętacie stronkę na krórej leżą biosy dla naszych 59xx. Dostałem wiadomość: nadawca: Lycos Tripod <service-tripod-uk@lycos-europe.com> adresat: lu.ks2@interia.pl temat: Congratulations! Your site is one of the most popular on Lycos Tripod data: Śro 05:12 10.11.2004 rozmiar: 1.4 kB Treść: During the last 30 days, your website on Tripod (http://members.lycos.co.uk/biosforall) achieved 1246 pages impressions. This makes your site one of the most popular of the Tripod community in United Kingdom. If you want to increase your page impressions even more take a look at the following tips that have been compiled for you by the Lycos Tripod team: http://www.tripod.lycos.co.uk/local/popular/. We hope you find this information useful and good luck making your website even more popular! Best regards, The Lycos Tripod Team. http://www.tripod.lycos.co.uk Kto tyle z niej ciągnie :wink: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...