Corso Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witam. Czytałem artykuł napisany przez luks__pl. Wszystko fajnie tylko boję się przy demontażu fabrycznego chłodzenia coś uszkodzić, więc chyba zlecę montaż komu trzeba . Dlatego mam kilka pytań. Czy Zalman ZM 80D-HP + ZM-OP1 warto zakupić. Czy dobrze będzie chłodzić kartę? Czy warto dołożyć jeszcze jeden ZM-OP1 ? Pozdrawiam wszystkich Posiadaczy kart graficznych ze stajni GF. Ja posiadam tego zalmanka i jest super. :D Po paru godzinach grania na 450/850 radiator jest letni, natomiast 2 heatpipe już nie (śa dość gorące) ale tak powinno być (oznacza że dobrze odprowadzaja ciepło). Jedyny minus to ZM-OP1 który miał być cichy a nie jest, tzn. był ale przez jakiś miesiąc. Cały zestaw posiadam od czerwca. Pozdrawiam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 ech Opson i gdzie te twoje stery?? Ale wajhe nam wcisles!! Wstydz sie!! to tak delikatnie powiedziane ale damy Ci jeszcze trocche czasu!! Jestem wielce zdziwiony że masz jakieś nadzieje na wyjście tych "MAGICZNYCH" sterowników 8O Powiem ci tylko jedno: Przestań czekać bo się nie doczekasz :lol: Już chuba każdy na świecie kto słyszał te brednie o super sterownikach wyśmiał się za całe życie i wraz z premierą hl2 przestał mażyć :lol: Opson :evil: nie odpisuje ani tu, ani na guru3D, ani na GG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmenGdansk Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 mam pytanko, mam 5900 LX ale wersje z VIVO. podobno ma pamieci 2,8 z tego co pisze producent. takie cos: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...0_tdh_lx_1.html nie znam sie za bardzo na kartach, wczesniej mialem slabsza karte ale jej nei krecilem. chcial bym wiedziec czy da sie ją jakos podkrecic, zmodovac lub cuś. z tego co gdzies znalazlem to podobno mozna zrobic jakiegos vmoda ale trzeba miec pamieci 2,2 ms :/ czekam na jakies opinie na temat karty i z gory dzieki pozdro 4 all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Dziwne te wszystkie sterowniki. Wniosek taki wyszedl po zainstalowaniu NFS: U2. Mialem 61.77 - bylo wszystko elegancko >> AAx4, Anizox8 przy 1024/768 lub 1280/1024 (jak kto woli :)) Zainstalowalem ta "nowosc" czyli 67.02 i... wielkie pixele na drodze i niebie > normalnie big kwadraty :( Nadszedl dzisiaj moment na format dysku. Zainstalowalem ponownie 61.77 (bo wczesniej nfs dobrze na nich lecial). I ku mojemu zdziwieniu: wszystko jest ok, ale wtedy gdy... wylacze AA! Jesli mam wlaczone AA (wszystko jedno ile x) to mam dziwne pasy na ekranie :? O co biega? Moze ten patch pomaga? Instalowal ktos z was tego patcha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 mam pytanko, mam 5900 LX ale wersje z VIVO. podobno ma pamieci 2,8 z tego co pisze producent. takie cos: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...0_tdh_lx_1.html nie znam sie za bardzo na kartach, wczesniej mialem slabsza karte ale jej nei krecilem. chcial bym wiedziec czy da sie ją jakos podkrecic, zmodovac lub cuś. z tego co gdzies znalazlem to podobno mozna zrobic jakiegos vmoda ale trzeba miec pamieci 2,2 ms :/ czekam na jakies opinie na temat karty i z gory dzieki pozdro 4 all Nie no... Kazda karte da sie podkrecic. Szkoda tylko, ze pamieci 2,8 :? Sadze ze 800MHz dojda. Sam musisz testowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 mam pytanko, mam 5900 LX ale wersje z VIVO. podobno ma pamieci 2,8 z tego co pisze producent. takie cos: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...0_tdh_lx_1.html nie znam sie za bardzo na kartach, wczesniej mialem slabsza karte ale jej nei krecilem. chcial bym wiedziec czy da sie ją jakos podkrecic, zmodovac lub cuś. z tego co gdzies znalazlem to podobno mozna zrobic jakiegos vmoda ale trzeba miec pamieci 2,2 ms :/ czekam na jakies opinie na temat karty i z gory dzieki pozdro 4 all Nie no... Kazda karte da sie podkrecic. Szkoda tylko, ze pamieci 2,8 :? Sadze ze 800MHz dojda. Sam musisz testowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Mam zamiar podkręcić swojego Gainwarda, ale narazie bez zmiany chłodzenia na lepsze, bo jest w drodze (Dzięki dla Corso za info o Zalmanie). W zakładce sterownika Nvida (66.93) "Ustawienia częstotliwości" ster wykrywa takie ustawienia 490/902. Czy można zostawić takie wartości, żeby zapuścić 3Dmarka? Nic się nie spali na karcie? I dwa pytania do luks__pl. Dlaczego nie polecasz EXPERTool do zmian taktowania karty, tylko zalecasz stosowanie zmian w sterowniku Nvidia? Czy zastosowac zmiany w Biosie, bez zmiany chłodzenia na lepsze? Pozdrawiam wszystkich FX!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Oto moje wyniki w 3Dmarku dx9.0c tryb- jakość taktowanie | ver.ster. 66.93 | ver.ster 56.72 | 390/700 | 48xx | 49xx | 450/780 | 53xx | 54xx | dx9.0c tryb- wydajność taktowanie | ver.ster 56.72 | 450/780 | 555x | Dodam że Winde mam totalnie zaśmieconą, bo cały czas coś targam z netu. Czy takie wyniki odstają od normy, czy jest OK. Dziwne że na starszych sterach wynik jest lepszy, ale może to efekt nie obsługiwania przez nie Dx9.0c. Po za tym mam chyba jakiegoś dziwnego 3Dmarka bo pokazuje mi CPU: <uknown> @ 1838 Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebass Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Dziwne te wszystkie sterowniki. Wniosek taki wyszedl po zainstalowaniu NFS: U2. Mialem 61.77 - bylo wszystko elegancko >> AAx4, Anizox8 przy 1024/768 lub 1280/1024 (jak kto woli :)) Zainstalowalem ta "nowosc" czyli 67.02 i... wielkie pixele na drodze i niebie > normalnie big kwadraty :( Nadszedl dzisiaj moment na format dysku. Zainstalowalem ponownie 61.77 (bo wczesniej nfs dobrze na nich lecial). I ku mojemu zdziwieniu: wszystko jest ok, ale wtedy gdy... wylacze AA! Jesli mam wlaczone AA (wszystko jedno ile x) to mam dziwne pasy na ekranie :? O co biega? Moze ten patch pomaga? Instalowal ktos z was tego patcha? moze pomoga ci najnowsze stery tzn 67.20. u mnie nfsu2 chodzi na kazdych sterach jakie dawalem i nie bylo problemu zadnego,moze masz jakas gre zrąbana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Wyślij biosa Luksowi. :wink: eeee a jak zgrac tego biosa z karty na dysk??? dodam ze mam MSI FX 5900 TD128 [(300)400/850] mhz i dwa wentylatorki jeden duzy z przodu ktory na ramach siedzi i czipsecie i drui z tylu na w miejscu dzie czipset jest??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Ściągnąłem bios z dopiskiem low do Mojej Karty z http://members.lycos.co.uk/biosforall/ . Wczytałem go ustawiłem taktowanie kolejno 450/850 i odpaliłem 3Damarka. Wyniki osiągnięte mnie przytłoczyły. Tragedia!! W trybie Jakość 5561, a w trybie Wydajność 5670. Po wczytaniu biosu z dopiskiem medium wynik spadł o 20 pkt. W czym rzecz? Przy ustawieniu 480/890 wynik jest 5829, ale radiatory na pamięciach były wg mojej opini niebezpiecznie gorące. Zmieniłem BIOS na firmowy i przy trybie wydajność wynik 5915. Dodam że mam zaistalowny sterownik 66,93 i dx9c. Boje się dalej zwiększać taktowanie, bez lepszego chłodzenia. Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 I dwa pytania do luks__pl. Dlaczego nie polecasz EXPERTool do zmian taktowania karty, tylko zalecasz stosowanie zmian w sterowniku Nvidia? Czy zastosowac zmiany w Biosie, bez zmiany chłodzenia na lepsze? Pozdrawiam wszystkich FX!! 1.Bo nie widzę potrzeby używania Experttool ponieważ on i tak się odwołuje do sterów. Więc na jedno wychodzi, a jeżeli tak jest to po co zaśmiecać sobie system kolejnym zbędnym programem. 2. :wink: A kto Ci zabrania. Tylko czasami po zmianie biosa temp. pamięci może dość wyraźnie wzrosnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Dziwne te wszystkie sterowniki. Wniosek taki wyszedl po zainstalowaniu NFS: U2. Mialem 61.77 - bylo wszystko elegancko >> AAx4, Anizox8 przy 1024/768 lub 1280/1024 (jak kto woli :)) Zainstalowalem ta "nowosc" czyli 67.02 i... wielkie pixele na drodze i niebie > normalnie big kwadraty :( Nadszedl dzisiaj moment na format dysku. Zainstalowalem ponownie 61.77 (bo wczesniej nfs dobrze na nich lecial). I ku mojemu zdziwieniu: wszystko jest ok, ale wtedy gdy... wylacze AA! Jesli mam wlaczone AA (wszystko jedno ile x) to mam dziwne pasy na ekranie :? O co biega? Moze ten patch pomaga? Instalowal ktos z was tego patcha? moze pomoga ci najnowsze stery tzn 67.20. u mnie nfsu2 chodzi na kazdych sterach jakie dawalem i nie bylo problemu zadnego,moze masz jakas gre zrąbana. Zainstalowalem patcha v 1.1 do NFSa U2. Juz jest wszystko elegancko :) Jakos tekstur (np. asfalt) jest juz ok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jestem juz. Instalujcie 67.02 do HL2. Chodzi naprawde lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Witam ! :D Mam pytanie do użytkowników FX 5900 XT Golden Sample czy ktoś z was używa Arctic Cooling VGA Silencer NV3 czy jest sens kupować i jakie macie doświadczenia z tym chłodzeniem. Może macie jakieś inne pomysły na chłodzenie w/w karty w tym przedziale cenowym :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jestem juz. Instalujcie 67.02 do HL2. Chodzi naprawde lepiej Mi również chodzi miodzio na tych sterach. :D Ale gdzie te 70.16 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jestem juz. Instalujcie 67.02 do HL2. Chodzi naprawde lepiej Mi również chodzi miodzio na tych sterach. :D Ale gdzie te 70.16 :evil: Spotkalem w koncu Opsona na GG. Oto przebieg naszej rozmowy. Wnioski wyciagnijcie sami.. :? Łukasz (11:43) witam! jestem forumowiczem z tweak. Chcialbym sie dowiedziec paru rzeczy na temat twoich sterownikow... masz chwile zeby pogadac? Opson (11:44) wlasne ide sie myć za chwile Łukasz (11:44) okej, za ile bedziesz na gg ? Opson (11:45) za godzine myśle Łukasz (11:45) dlugo sie myjesz ale dobra, poczekam Opson (11:47) no ale dobra Opson (11:47) Opson (11:47) pytaj Łukasz (11:47) czytalem sporo na forum na temat twoich sterownikow Łukasz (11:47) ktore daja takiego kopa FXom Opson (11:48) no kazdy chyba czytal Opson (11:48) Łukasz (11:48) no wlasnie, kiedy je wypuscisz i czy wogole to zrobisz? Łukasz (11:48) bo czytalem ze mialo to nastapic 16.11 Łukasz (11:48) wraz z premiera HL2 Opson (11:48) mialo Opson (11:48) ale do tj pory nie mam HL2 Opson (11:48) a chcialem potestowac Opson (11:48) w nim Opson (11:49) Opson (11:49) bede mial dopiero w poniedzialek Łukasz (11:49) hmm ale sa ludzie na forum ktorzy by chcieli takze potestowac i sprawdzic czy sa one rzeczywiscie tak wysmienite jak pisales Opson (11:49) kolega mi przysle na DVD Opson (11:49) odpowiedniego pirata Łukasz (11:50) z reszta pisales ze nie mozesz ich udostepnic bo ktos ci tam zakazal i miales wypuscic 16 - jak bedzie premiera, a nie wtedy kiedy ty bedziesz mial HL2 Opson (11:50) tak Łukasz (11:50) kazdy czeka i nic z tego... tracisz wiarygodnosc... Opson (11:50) ale NVIDIA wydala Opson (11:50) cos na HL2 Opson (11:50) jednak Opson (11:50) Łukasz (11:51) no i co w zwiazku z tym... przeciez to nie ma nic do rzeczy Łukasz (11:51) a to co wypuscila wcale nie daje przyspieszenia. Łukasz (11:51) dlaczego ich nie udostepnisz? Łukasz (11:52) co ci w tym przeszkadza? chcialbym wiedziec czy na nie wogole czekac czy dac sobie z tym spokoj... Opson (11:53) dlaczego? Bo w FarCry, Aquamark kilkunastu innych grach Opson (11:53) maja bledy Opson (11:53) Opson (11:53) i nie wiem co z HL2 Łukasz (11:53) nie pisales o tym wczesniej... a w czym oprocz Marka dzialaja dobrze? Opson (11:54) Painkiller Opson (11:54) nowy Opson (11:54) Medal of honor A Łukasz (11:54) a NFS U2 ? Opson (11:55) tutaj nie ma przyspieszenia Opson (11:55) ale to juz wina samej gry Opson (11:55) a nie sterow Łukasz (11:55) Łukasz (11:55) chociaz akurat w NFS U2 karta smiga mi wysmienicie Łukasz (11:56) co mam wiec przekazac forumowiczom z tweak'a? Łukasz (11:56) bo troche niepotrzebny szum sie na swiecie zrobil, teraz kazdy sie smieje ze to "bajki" Łukasz (11:58) no wiec? Opson (11:58) wiec ja tam wskocze i cos powiem Opson (11:58) Łukasz (11:58) ok, czekam... kiedy ma sie ukazac tam twoja informacja? Opson (11:59) juz cos tam napisalem Opson (11:59) ale nie majac HL2 Opson (11:59) niewiele moge powiedziec Opson (11:59) Łukasz (11:59) gdzie napisales? mozesz podac linka? Opson (12:00) w watku o GF5900 Opson (12:00) Opson (12:00) zbiorczym Opson (12:00) przyklejonym Łukasz (12:11) ok dzieki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Gdyby HL2 działał mi ciach!owo to bym się wściekł, ale że jest inaczej to mi to zwisa. 1024x768 max detale AAx4, AFx6 i 38-74 fps. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Pamietaj, ze na FXach HL2 odpala sie z obsluga DX 8.1... Wiec nie dziwne ze chodzi miodzo... Sprobuj odpalic przy takich ustawieniach z obsluga DX9.0 :lol: wtedy chyba bedziesz chcial zeby wyszly jednak Forcebajkaware 70,16 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poolak Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Myślę,że nie ma się co spodziewać fajerwerków jeśli chodzi o sterowniki Opson'a. Przecież gdyby były one takie wspaniałe nVidia już dawno by je wypuściła (idealny chwyt marketingowy)... Pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 proponuje zrobic tak , opson . krotka pilka . udostepnisz sterowniki czy nie . nam nie chodzi tylko o HL 2 , obiecales i tyle. jesli ich nie masz zamiaru udostepnic to sie nimi wypchaj . jesli jest inaczej ... to w porzadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Pamietaj, ze na FXach HL2 odpala sie z obsluga DX 8.1... Wiec nie dziwne ze chodzi miodzo... Sprobuj odpalic przy takich ustawieniach z obsluga DX9.0 :lol: wtedy chyba bedziesz chcial zeby wyszly jednak Forcebajkaware 70,16 :lol: Mafia te osiągi są po wymuszeniu dx 9.0 :D Sam byłem zdziwiony. Woda i refleksy na broni MIODZIO. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anex128 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Myślę,że nie ma się co spodziewać fajerwerków jeśli chodzi o sterowniki Opson'a. Przecież gdyby były one takie wspaniałe nVidia już dawno by je wypuściła (idealny chwyt marketingowy)... Pozdrawiam... Gdyby je wypuściła to wtedy na pewno spadła by sprzedaż kart GeForce 6xxx bo poco kupować taką drogą kartę jak można kupić fx i mieć wydajność potrafiącą dorównać takiemu 6800. Czyli gdyby nvidia wypuściła takie stery to była by dla nich duża strata pieniężna :? . A poza tym jak już mówiłem TE STERY NIE ISTNIEJĄ :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelm Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ile wyciagają u was rdzeń/pamięci bz modyfikacji biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 mi 450/900 . nie duzo nie malo . rdzen troche za slaby ale pamieci szly cos kolo 900 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 dla niewtajemniczonych powiem, że wymuszenie DX9 w HL2/CS:S można zrobić za pomocą komendy mat_dxlevel 90 (zamiast 90 dajcie np. 81 by zmienić na DX81 :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelm Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 A to moje podsumowanie z kilku forów o HL2 cl_showfps 1 - displays simple FPS cl_showfps 2 - displays minimum and maximum FPS Right click HL2 in the steam menu and click propterties. Now click laucnh options and enter this -heapsize 262144 -dxlevel 90 That will buffer 256mb and force Direct X 9. now for the FX cards the water doesnt render in DX9 mode. to fix that problem goto this directory SteamSteamApps(your log in name)half-life 2hl2cfg and make a file called Autoexec.cfg. Open that file in word pad and enter these 2 varables mat_dxlevel 90 mat_clipz 0 Over at HL2.net forums they are suggesting this *could* be a sound issue, not graphics. I can support this theory as it happened real bad befor Alyx was talking in 'We Don't Go to Ravenholm'. Some General Solutuions I found: 1) Defrag hard disk, even if it doesn't say it needs. 2)Start>Control Panel>Device Manager>Computer. If it reads 'ACPI Uniproccessor PC' then do a driver update to change it to : 'Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC'. Please be careful when doing this! 3)Dxdiag>Disable Sound Acceleration. 4) In your config file for HL2 add these lines : r_mmx 1 r_3dnow 1 r_sse 1 (just in case source doesn't detect them. Would also get a performance boost). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Za 1h :cry: pożegnam się z moim 5900XT. Przyjeżdża po nią nowy właściciel mam nadzieje, że będzie o nią :wink: dobrze dbał. Jak by ktoś był ciekawy to zaprzedałem ją za 835zł. Teraz trzeba dozbierać na :twisted: 6800GT i z niego wycisnąć co tylko się da, a do świąt będę siedział na :P GF2MX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelm Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Czyli teraz będziesz modował GF2MX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Ukazął się bardzo przydatny i łatwy w obsłudze program do modyfikacji sterowników: http://www.windowsx.org/download/ntweaker.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...