udam_u Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) A w którym miejscu na opakowaniu jest napisane, że to rev.2 ??? 1401970[/snapback] To jest napisane w nawiasie przy głównym napisie, tak to wyglada na tej tekturce od opakowania, jakbyś miał Rev. 2, to chyba byś zauważył : High Performance VGA Cooler NV Silencer 3 (Rev. 2) Fotki teraz nie wrzuce, bo siostra wyprowadziła się z domu wraz z aparatem cyfrowym... (dlatego też nie mogłem porobić fotek jak instalowałem u siebie ten coolerek) :? Pozdrawiam!!! EDIT: Znalazłem fotke na www producenta http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=39&data=4&disc=# Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez udam_u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 To ubieram butki i lecę do sklepu... Dzięki za info już wiem że nie mam rev. 2 :mur: I ostrzegam wszystkich NIE KUPUJCIE REV.1 :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no grafa nie jest zarewelacyjna, nigdy nie słyszałem o tej gierze ale żeby wlekła sie na karcie która miała v-moda :twisted:... może coś sie knoci 1400721[/snapback] Poprostu jest spieprzona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Czy ma ktoś z was Splinter cella:Chaos Theory jesli tak to jak chodzi na full detalach 1024x768 bez AA i AF, bo nie wiem czy opłaca się go kupić, chociaż ma zarabistą grafe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Czy ma ktoś z was Splinter cella:Chaos Theory jesli tak to jak chodzi na full detalach 1024x768 bez AA i AF, bo nie wiem czy opłaca się go kupić, chociaż ma zarabistą grafe. 1405780[/snapback] Nie ma z nim najmniejszych problemów ale tylko ps 1.1 dla serii gf6xxx ps3.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 A można włączyć PS 2.0 tak jak w medal of honor: pacific assault acha i czy dobrze wygląda w tym PS 1.1, jeśli mógłbys wyślij mi jakiegoś screnna na maila. Byłbym wdzięczny :) surix_24@op.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 A Riva Tuner nie działa?? Ustaw na 1.1 i looz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jest w tym nowym splinterze opcja PS. 2.0..? Czy tylko 1.1 dla starszych kart i 3.0 dla posiadaczy GF 6***..? Pozdrawiam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Jest w tym nowym splinterze opcja PS. 2.0..? Czy tylko 1.1 dla starszych kart i 3.0 dla posiadaczy GF 6***..? Pozdrawiam!!! 1407922[/snapback] 1.1 dla starych, 3.0 gla serii 6...niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Szkoda że nie ma opcji wybory PS 2.0, by była lepsza graficzka :) i ciekawe czy nasze FX dostały by mocny spadek w FPS-ach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Szkoda że nie ma opcji wybory PS 2.0, by była lepsza graficzka :) i ciekawe czy nasze FX dostały by mocny spadek w FPS-ach 1408904[/snapback] Dały by rade . Ostatnio bawiłem sie radkiem 9800 pro i w Hl2 se potłukłem a dokładniej w csika source. Wygląda wszystko tak samo na radku centralnie!!! No i wcale dużo szybciej nie chodzi. Spodziewałem sie ze z 2 x szybciej bedzie hulac a tu lipton moze z 10 fpsów ale to góra!!!. Zresztą i tak w csie to poniżej 45 to nie widziałem na 5900 oczywiscie w p.s. 2.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Myślałem że HL2 będzie do bani chodził na moim FXie ale jest spox wszystko idzie bez problemów no tylko czasem zabraknie ramów, tak samo jest z FAR CRY idzie miodzik ale na poczatku doczytuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Myślałem że HL2 będzie do bani chodził na moim FXie ale jest spox wszystko idzie bez problemów no tylko czasem zabraknie ramów, tak samo jest z FAR CRY idzie miodzik ale na poczatku doczytuje 1410184[/snapback] No pewnie ze jest spoko tylko jak sie czyta tu i ówdzie ze fxy to be fu shadery maja skopane , aj szkoda gadac . Nie widzieli a gadali . Dlatego najlepiej samemu wszystko oglądnąć dokładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No pewnie ze jest spoko tylko jak sie czyta tu i ówdzie ze fxy to be fu shadery maja skopane , aj szkoda gadac . Nie widzieli a gadali . Dlatego najlepiej samemu wszystko oglądnąć dokładnie. 1411561[/snapback] Trafna opinia :wink: szczególnie fani ATi tak gadają chociaż nigdy nie widzieli Fx-a w akcji. I zawsze jeden argument "shadery skopane na maxa" :lol: i mówią bierz radka 9550Xt albo 9700 i bedziesz miał wydajność na DX 9.0 taką samą a na 9700 o wiele lepszą. I jak tu czegoś takiego słuchać :mad: z takimi gościami to tylko :26: :smile2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krecislaw Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Mam problem bo podczas podkrecania zaczął mi przeskakiwac obraz i raz nawet w DOOM 3 podzielił sie na połowe mimo tego ze wziołem na standardowe taktowanie czy przypadkiem nie za mocno podkreciłem karte i uszkodziłem rdzen ?? 390/700@ 450/930 temp. dochodziła czasem do 70 stopni !! Co wy na to i jeszcze jedno moze mi ktos powiedzec jak z reklamacja czy kapna sie ze podkrecałem jak by była uszkodzona ?? Bede ja musiał i tak wymienic na 6600 ( chyba sie opłaca) bo ta mi sie nie podoba w ogole!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Nieśmiałe pytanie mam, czy ma ktoś z Panów do sprzedania 5900, obojętnie czy XT czy nie XT z ViVo ?? Lub by zamienił na 9700PRO ?? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) czesc wam po kilkudniowej przerwie...popatrzscie jak walczylem w penym temacie....bylbym wdzieczny o jakakolwiek dodatkową pomoc od fanów (użytkowników) 5900(xt) B) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=130003 Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez quartzXXI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 czesc wam po kilkudniowej przerwie...popatrzscie jak walczylem w penym temacie....bylbym wdzieczny o jakakolwiek dodatkową pomoc od fanów (użytkowników) 5900(xt) B) 1412525[/snapback] Z burakami od 9550 niema sensu walczyć!!! P.S. Co Ty cudujesz z tym procem?? Mobil różni się od zwykłego tym że ma odblokowany mnożnik, a bardziej sie go nieda odblokować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 byłem szczęśliwym posiadaczem Leadteka 5900XT@Ultra i powiem wam, że grafa była suuuuuuuuuuuuper :-P a ATI maniacy to debile i nie ma co z tymi palantami gadać Pozdrawiam wszystkich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 czesc wam po kilkudniowej przerwie...popatrzscie jak walczylem w penym temacie....bylbym wdzieczny o jakakolwiek dodatkową pomoc od fanów (użytkowników) 5900(xt) B) 1412525[/snapback]Dokładnie z burakami nie ma co walczyć... szkoda tylko, że wiele osób po takiej "dobrej" radzie nie kupi FX'a 5900XT za 400 zł lecz weźmie kiche ATI... ATI w wykonaniu niektórych forumowiczów to jest propaganda na miare 2 Wojny Światowej... Gdzie te shadery 2.0 z którymi FX sobie słabo radzi..? Jakoś w nowym Splinter Cell nie ma opcji 2.0... specjalnie dla ATI buahahaha tylko 3.0 dla high end i 1.1 dla pospólstwa :lol: Jak ATI wypuści coś godnego i nie bedzie lepszej karty NVIDII to pewnie sie przesiądę-i to bez siania propagandy ale na razie FX spełnia moje wymagania w 100%. Przykre jest tylko to, że rad udzielają osoby, które FX'a nie posiadają...przeczy to troche idei forum... Pozdrawiam i współczuje osobą, które dały się nabrać przez sfrustrowanych ATI maniaków :lol: !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Popieram i dzieki za wspólną pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 najlepsze stery do mojej karty ??? OMEGA 53.03 ???? czy macie coś nowszego ??? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zjednoczone siły to dobre siły :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Zadza się...ale na tamten temat lookajcie czasem, bo widze że to nie koniec wojny......B).....Czuje w kościach :lol: że "ktoś ważny" jest po naszej stronie......:D Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez quartzXXI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Bez obrazy "mówię do wszystkich" nie zaśmiecajcie tego tematu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja nie powiedziałem że "wszyscy" maniacy ati to debile. Ale ludzie którzy nie patrzą realnie na pewne sprawy i oceniają coś czego nawet na oczy nie widzieli to po prostu żenada. Ja miałem porównanie do kręconego 9800se......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Japier... sie zrobi tu bałagan w moim ulubionym temacie . Ati tam wyjazd do swoich topików a nie tu burdel tyrac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Słuchajcie...to mój ulubiony topic, więc tutaj to napisze. Wpadłem na ciekawy pomysł odnośnie chłodzenia komputera. Po pierwsze zdjęcie ściany z bocznej obudowy (wiem że to normalka) a tak obok niej postawić ten stojący wiatraczek co czasami stoi w sklepach...dla mnie to po prostu genialne. Bo za 30zł masz świetny opływ powietrza w obudowie....:D W maju kupuje takie cudo i zobacze jak się sprawuje...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Czy to jest topik dla twoich "genialnych" pomyslow odnosnie chlodzenia pc-ta?? czy odnosnie podkrecania kart 59xx post wykasuje jeszcze dzisiaj. 1415700[/snapback] Ogólnie chłodzenia "wnętrzności" komputera.............mam nadzieje że to pomoże. A ty jak myślisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Czy to jest topik dla twoich "genialnych" pomyslow odnosnie chlodzenia pc-ta?? czy odnosnie podkrecania kart 59xx post wykasuje jeszcze dzisiaj. 1415700[/snapback] I po co zaśmiecasz ten topic :mur: :mur: , masz tam swoje radki to tam to pisz, kogo ta wypowiedź twoja obchodzi :?: A buraki fanatics ati znów sie sprzeczają o sm 3.0 ehhhhhhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...