boros.olcha Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 mam problem, czy jest jakis program do sprawdzenia jaka karta dzwiekowa siedzi w kompie ,bez poprzedniego zainstalowania sterów?,mam płyte główną A-TREND ATC7460M NA INTEL 810 i nie mam do niej zadnych sterów ,znalazłem do grafiki ale do dzwieku nie mam juz siły siedze juz 10 godzin i nic ,wiem tylko ze jest to codek ac97, ale nie znam modelu karty i lipa, dzwiek i grafika jest zinegrowana na tej chorej płycie głównej, w necie nie mam zadnych info co do konretnych informacji,pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 mam problem, czy jest jakis program do sprawdzenia jaka karta dzwiekowa siedzi w kompie Próbowałeś Aida32 lub Sandrą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boros.olcha Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 sandrą ale nic z tego wogóle nie pokazała kart dzwiekowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 sandrą ale nic z tego wogóle nie pokazała kart dzwiekowych Spróbuj aida32 - jej ostatnia wersja to 3.93 - poszukaj po mirrorach bo już nie jest rozwijana i nie ma jej na jej stronie. Drugi sposób dość nietypowy to....... uruchom instalke linuxa :) Większość nowych dystrubucji ładują przed właściwą instalacją moduły do urządzeń które wykryły, Tobie zaś zostanie tylko przełączyć się na którąś konsole z shellem i napisać komendę 'lsmod' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Teraz jest zamiast aida32 EVEREST Home Edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Ostatnia wersja Aidy to 3.94(do znalezienia w googlach). Everest jest do d....... W podstawowej wersji wycieli prawie pół programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Można jeszcze rozkręcić obudowę i poszukać na opisach scalaków. Ja tak zawsze robie i sposób jest raczej skuteczny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boros.olcha Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI JUŻŻŻZ ROZWIĄZAŁEM PROBLEM, ZAINSTALOWAŁEM WPIERW LINA A NA DRUGIM DSKU WIN XP PROFESSIONAL, TEN I TEN PORADZILI SOBIE Z ZAŁADOWANIEM STERÓW DO GRAFIKI I DZWIĘKU,DZIEKI JESZCZE RAZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...