Morf Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Elo. Mam problem otóż: Podczas włączanie kompa (mam 2 użytkowników) nie pojawia się ekran powitalny ani nic takiego lecz wlacza sie samo z siebie konto o nazwie "Administator" :? .A zeby wejsc na inne konta musze sie wylogowac i wtedy spokojnie wlaczam inne konta. Jednym slowem nie laduje mi uzytkownikow na strci choc tacy istnieja. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Panel sterowania -> Konta uzytkownikow -> zmien sposob logowania (...) -> uzyj ekranu powitalnego moze ten sposob pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Hmm... nie wiem czy o to chodzi, ale może masz włączone automatyczne logowanie. Spróbuj je wyłączyć np. a pomocą TweakXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Sprobuje z Tweak XP bo wlaczenie ekranu powitalnego nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chifre Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 pomoglo od wczoraj jak zainsalowalem system mam ten sam problem sprawa lezy pewnie gdzies w rejestrze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 How to Disable the Local Administrator Account on Windows XP NOTE: Before you disable the local Administrator account, make sure that there is at least one other local or network user who can gain access to the computer with administrator permissions. Otherwise, you will not be able to reverse this action in the future. 1. Log on as Administrator, or as a user with administrator permissions. 2. Right-click My Computer, and then click Manage. 3. In the left pane, expand the Local Users and Groups node, and then click Users. 4. In the right pane, double-click the Administrator account. 5. On the General tab, select the Account is disabled check box, and then click OK. 6. Quit the Computer Management console. The new setting take effect the next time you attempt to log on to this compute Mozna posluzyc sie tym poradnikiem ale zamiast aktywowac to deaktywuj: http://pcsupport.about.com/od/quicktips/qt...qt/addadmin.htm albo ten: http://pcsupport.about.com/od/quicktips/qt...ludeaccount.htm Ja mialem rowniez taki bajer ze stawal na ekranie logowania, wiec zainstalowalem pierwszy lepszy tweaker XP i po wpisaniu hasla na swoim profilu dalem auto logowanie przy starcie. Mam nadzieje ze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...