wasiela Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 HI dawno mnie tu nie było ale akurat moje zainteresowania poszły w drugą stronę ... Jakie pamiątki kupić do 350 - 400 zł ? Nie będę raczej ich podkręcał potrzebuję po prostu więcej pamięci , jak narazie mam 256 DDR / 333 :( a to stanowczo za mało ! aha i żeby nowego postu nie pisać jaki będzie dobry wentylator do Atlhona 2.0 zależy mi na ciszy i niskiej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 cooler falcon rock II , pamiatki hmm jakas kosc 512 niewiem kingston itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 a co z tymi pamiątkami z allegro za 300 zł 512mb ? np. to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28056650 To shiT ? Jeszcze jakieś pomysły na dobry cichy wentylator na athlona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 jeli kosci to tylko KINGSTON albo Hynix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziva Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 A może Twinmos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcys-- Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 wlasnie co sadzicie o tych z allegro ? ja ma Elixiry 256 pc 266@300 i jestem zadowolony !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 jeśli chodzi o coolera to ja mam Freezona 80Cu za 115 zł i jestem bardzo happy. Cicho i wydajnie a i najwazniejsze ze stosunkowo tanio. Zalman ktory jest tylko troche lepszy kosztuje 2 razy wiecej !!! Polecam Pentagrama !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 no to jak wkońcu jest z tymi pamiątkami tanimi ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28056650 warto brać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 wasiela piszesz ze nie chcesz podkrecac to mozesz kupic podstawowe Twinmosy za ok 220zl (nowe). Po co kupowac drozsze jezeli i tak ich nie bedziesz maksymalnie wykorzystywac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...