Matilde Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Już nie mam sił wiec prosze Was o pomoc. Mam czyściutki sysytem, nastepnie instaluje programy i przy instalacji Norton AV wyskakuje mi,że system zainfekowany jest: Bloodhound.W32.EP ? infekuje zawsze: C:/WINDOWS/system32/sysmrk.exe Za kazdym razem w ULUBIONYCH powstaje folder: Wanadoo i przy łączeniu z neostrada Norton alarmuje o wykryciu wirusa. W menu START nie mam opcji WYŁĄCZ KOMPUTER!!! Pomóżcie bo nie wiem co robić.Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 W95.CIH.1049 also known as Bloodhound.W32.EP http://securityresponse.symantec.com/avcen...5.cih.1049.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Jednym slowem niezly syf , i lepiej to wywalaj jak najszybciej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 wykasowalem go jednak w dalszym ciag sa jakies pliki Wanadoo i nie moze ich wykasowac? Co to za śmieci to: Wanadoo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...